Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
13:32

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 вересня 2022, 17:50

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

21 вересня щорічно увесь світ відзначає День Миру. Це свято встановлене Організацією Об’єднаних Націй в 1981 році. До 2001 року цей день святкувався кожен третій вівторок вересня. У 2002 році дата 21 вересня була встановлена як день загального припинення вогню і відмови від насильства.
Символом Міжнародного дня миру є білий голуб з оливковою гілкою. Автором емблеми став всесвітньо відомий художник Пабло Пікассо. Уперше цей символ був представлений на Всесвітньому конгресі прихильників миру, що проходив у Парижі в 1949 році.
Для українців це не просто чергова дата у календарі, для нас вона має особливе значення. Протягом усієї своєї історії Україна боролася за свободу та мирне існування. І сьогодні ми щодня прокидаємося з мрією почути з ефірів на телеканалах або прочитати з новин в Інтернеті ці чотири заповітні слова – «В Україні настав МИР!». А поки, ми повинні робити усе, що в наших силах, щоб якомога швидше наблизити перемогу!
З метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до людей різних національностей, Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, 22.09.2022 року проведений просвітницький захід з нагоди Міжнародного дня миру, на якому суб’єктам пробації, донесено, що найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день - присвячений ідеалам миру, як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.



Дніпровський районний відділ м. Дніпра
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області







Переглядів: 135
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті