Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
13:50

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


23 травня 2022, 11:26

Суб'єкти пробації – патріоти своєї Країни!

У час, коли країна потребує допомоги своїх громадян, суб’єкти пробації проявили себе істинними патріотами своєї Вітчизни і стали на захист рідного краю та громадян України. Так, з початку військової агресії, до лав Збройних сил України та територіальної оборони вступило чимало суб’єктів пробації.
Впродовж трьох місяців війни до лав Збройних сил України та територіальної оборони вступили близько 270 суб’єктів пробації, що перебувають на обліку структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області.
Один із таких, це Владислав Т., який перебуває на обліку у Довгинцівському районному відділі. 26 лютого суб’єкт пробації зателефонував до підрозділу і повідомив, що разом зі своїм молодшим братом вступили до лав територіальної оборони України. «Я іду воювати щоб моя дитина та сім’я були у безпеці і жили під мирним небом, у вільній Україні. Війна в Країні не 3 місяці, а 8 років, але ми обов’язково переможемо» - сказав Владислав працівнику підрозділу.
Майстер спорту з боротьби самбо, 13-ти кратний чемпіон і призер України, керівник Громадської організації, яка займається спортивним вихованням юнаків та молоді, але й у таких людей бувають конфлікти із законом і Владислав був засуджений до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки.
За час перебування на обліку органу пробації Владислав зарекомендував себе як спокійна, виконавча та доброзичлива людина, яка змінила свої деякі погляди на життя. З початку війни він не зміг бути байдужим до горя людей і пішов захищати Батьківщину! І він є справжнім героєм та прикладом до свого 3-річного сина!
Сергій Ч. на наступний день після віроломного нападу російських загарбників на нашу Країну, з самого ранку прибув до Дніпровського районного сектору № 1 і повідомив, що не може сидіти на місці, а повинен захищати Україну.
Сергій характеризується, як успішна, цілеспрямована, відповідальна людина у будь – яких справах. Сергій має вищу освіту, за спеціальністю «Правознавство», займався сільськогосподарською діяльністю, але скоїв злочин за що його засуджено за ст. 190 КК України до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки. На обліку підрозділу перебуває з 2019 року.
Саме після засудження, життя Сергія змінилося досить різко та кардинально у всіх видах діяльності. Зі слів чоловіка, досить довгий час, він звикав до думки, що це все відбувається з ним, але життя продовжується, вихід є з будь якої ситуації, проте потрібно розраховувати лише на свої сили.
На цей час Сергій має налагоджену та досить успішну справу у сільськогосподарській сфері, як підприємець, постійно поповнює свої знання та експериментує. При реєстрації, завжди ділиться із персоналом відділу своїми успіхами, досягненнями та своїм прикладом показує, що будь який досвід важливий, навіть якщо в певний проміжок життя він виявився найгіршим.
Але настає час, коли кожен повинен взяти у руки зброю для спільної перемоги. З початком оголошення загальної мобілізації Сергій без роздумів пішов захищати нашу Батьківщину і вступив до лав Збройних сил України. Маючи звання молодшого лейтенанта запасу, його призначено заступником командира з морально-психологічного забезпечення та присвоєно звання лейтенанта і зараз він в одній з гарячих точок виконує завдання по захисту нашої Держави!
І це лише частинка історій, роздумів та спогадів людей, які зробили помилку та опинилися у конфлікті із законом, і у яких настало 24 лютого. Хтось приєднався до розвідки, хтось став танкістом, а хтось відповідно свого фаху кухарює на імпровізованих, в умовах війни, кухнях, готуючи їжу для своїх побратимів. Хто не взяв до рук зброю, почав волонтерити.
Війна – час, протягом якого ти починаєш цінувати важливість того, заради чого живеш. Нещодавно, деякі суб’єкти пробації вели антисоціальний спосіб життя і були безпринципні та безвідповідальні, але з початком повномасштабної російської агресії змінили свій світогляд та систему цінностей – цінність миру, життя, спокою.
Кожен свідомий громадянин України став на захист своєї держави, своєї свободи, свого права на вибір та мирне небо. Не стали винятком і ті, хто з тих чи інших причин, свого часу оступилися та були засуджені. Яскравий цьому приклад суб’єктів пробації, які вступили до лав Збройних сил України, Національної гвардії та територіальної оборони і зараз чинять запеклий опір ворогу!

Філія Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області







Переглядів: 186
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті