Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 17 вересня 2024
08:12

БЛОГИ

lorik1702


3 липня 2024, 10:27

Вітаємо з професійним святом – Днем податківця України!

Щорічно 2 липня податківці відзначають своє професійне свято.

За роки свого існування податкова служба розвивалась, змінювалась, удосконалювалась. Змінювались і назви професійного свята, і дати його відзначення. Але це свято є!

З нагоди Дня податківця України колектив працівників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) привітав перший заступник Голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Володимир Орлов. Він зазначив, що робота податкової служби у сучасних воєнних реаліях дала можливість не тільки наповнювати місцеві бюджети, завдяки яким наш рідний регіон живе і зберігає економічну стабільність, а й спрямовувати значні кошти до державного бюджету.

Кращі працівники отримали відзнаки від Голови Дніпропетровської облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації, міського голови, очільниці ГУ ДПС, Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС та обласної Ради Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС у Дніпропетровській області.

«Скарб нашої служби – це наші фахівці. Це і досвідчені професіонали, і молоді спеціалісти. І дуже добре, що у нашій службі поєднуються світогляди різних поколінь. Досвід старшого покоління, напрацьований роками, передається молодим, які втілюють його вже на новому, креативному рівні», - зауважила очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш.

Наша команда – наша сила!

Наш успіх – це заслуга кожного!


Останній раз редагувалося: 03.07.2024 10:27


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті