Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 2 жовтня 2024
19:22

БЛОГИ

lorik1702


25 червня 2024, 08:59

Дніпропетровщина: сумлінна сплата єдиного внеску роботодавцем забезпечує майбутнє працівника

Упродовж січня – травня 2024 року до державних цільових фондів від страхувальників Дніпропетровщини надійшло понад 13,6 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок). Це майже на 1,7 млрд грн, або майже на 14 відс., більше ніж у минулорічному відповідному періоді. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Як зауважила очільниця податкової служби області, своєчасна сплата єдиного внеску – це не лише обов’язок перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного працівника зараз і у майбутньому.
Якщо роботодавець має заборгованість зі сплати єдиного внеску, сплачені ним поточні суми єдиного внеску зараховуються в рахунок погашення боргу. Сумлінне ж ставлення платників до своїх обов’язків щодо своєчасної сплати єдиного внеску та розуміння необхідності термінового погашення заборгованості унеможливлює створення нових боргів.
«Сплата єдиного внеску забезпечує державі можливість фінансування виплат пенсій та інших видатків соціального спрямування. Дякуємо платникам за роботу і своєчасно сплачені зобов’язання!» - зазначила Наталя Федаш.


Останній раз редагувалося: 25.06.2024 08:59


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті