Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 4 жовтня 2024
03:23

БЛОГИ

lorik1702


24 червня 2024, 08:59

Фізичні особи поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини податком на нерухоме майно на понад 117,3 млн гривень

Протягом п’яти місяців 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від фізичних осіб надійшло понад 117,3 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на понад 56,7 млн грн, або на 93,6 відс., більше ніж у січні – травні 2023 року. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Керівниця податкової служби регіону висловила вдячність платникам, які сьогодні своєчасною сплатою податків дбають про фінансовий захист держави.
«Завдяки сумлінним платникам податків надходження до бюджетів зростають, регіон має джерело фінансування бюджетної сфери, соціальних виплат, пенсій та інших державних програм, а отже забезпечує фінансову сторону життєдіяльності держави та підтримку Збройних Сил України», - констатувала Наталя Федаш.


Останній раз редагувалося: 24.06.2024 08:59


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті