Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 11 жовтня 2024
23:26

БЛОГИ

lorik1702


4 червня 2024, 11:28

У ДПС провели виставку дитячої творчості «Вільна Україна – щасливі діти»

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в ДПС провели виставку дитячої творчості «Вільна Україна – щасливі діти». Виставка, організована профспілкою ДПС за сприяння керівництва Служби, була присвячена підтримці захисників України.
Учасниками стали діти працівників ДПС, які у своїх роботах відтворили бачення вільної України та написали свої побажання нашим захисникам.
«Наші діти малюють дуже символічні речі. У своїх роботах вони висловлюють своє бачення війни, життя, яким воно було до неї, та життя зараз. Я бажаю, щоб всі діти якнайшвидше повернулися до мирного дитинства у вільній нашій країні. Україна обов’язково переможе, а ми робитимемо все, щоб наші діти росли щасливими», – підкреслив в. о. першого заступника Голови ДПС Владислав Бугасов.
За його словами, всі ці дитячі твори, сповнені почуттів та натхнення, додають віри у переможне майбутнє.
Після виставки всі художні роботи за допомогою волонтерів будуть надіслані нашим воїнам на передову.
Про це повідомила Державна податкова служба Україна на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/788776.html.


Останній раз редагувалося: 04.06.2024 11:28


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті