Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 10 жовтня 2024
05:13

БЛОГИ

lorik1702


31 травня 2024, 09:08

ДПС – учасниця зустрічі Генеральних директорів податкових та митних адміністрацій країн Балтії

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
На запрошення Державної податкової інспекції при Міністерстві фінансів Литовської Республіки делегація ДПС бере участь у зустрічі Генеральних директорів податкових та митних адміністрацій країн Балтії.
У межах заходу відбуватиметься обмін досвідом та кращими інтеграційними практиками країн Балтії в сфері податкової та митної політики, огляд організаційної структури, податкового, митного законодавства та нових ініціатив щодо стратегічного управління людськими ресурсами.
Заплановано обговорення стану і перспектив співробітництва у податковій сфері, здійснення комплексного розгляду актуальних питань по ключових напрямах діяльності.
Під час заходу очільниця ДПС Тетяна Кірієнко поінформує учасників про завдання, визначені для ДПС Національною стратегію доходів до 2030 року, щодо удосконалення податкового адміністрування, забезпечення стабільних податкових надходжень, необхідних для фінансування першочергових витрат воєнного часу, а також відновлення, реконструкції та модернізації у період повоєнного відновлення.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/788020.html


Останній раз редагувалося: 31.05.2024 09:08


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті