Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 17 червня 2024
18:14

БЛОГИ

lorik1702


24 травня 2024, 08:45

Більше ніж у два рази збільшились надходження податку на нерухомемайно до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від фізичних осіб

Протягом січня – квітня 2024 року від фізичних осіб до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло понад 86,8 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (податок на нерухоме майно). Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш, у порівнянні з минулорічним показником відповідного періоду надходження збільшились на понад 44,5 млн грн, темп росту – 205,3 відсотки.
Керівниця податкової служби регіону подякувала платникам за сумлінність та нагадала, що стосовно новоствореного (нововведеного) об’єкта житлової та/або нежитлової нерухомості податок на нерухоме майно сплачується фізичною особою – платником, починаючи з місяця, в якому виникло право власності на такий об’єкт.
Контролюючі органи за місцем проживання (реєстрації) платників податку в десятиденний строк інформують відповідні контролюючі органи за місцезнаходженням об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості про надіслані (вручені) платнику податку податкові повідомлення-рішення про сплату податку на нерухоме майно у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику (абз. 3 та 4 п.п. 266.7.2 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України).


Останній раз редагувалося: 24.05.2024 08:45


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті