Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
13:56

БЛОГИ

lorik1702


31 березня 2023, 09:52

Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для мешканців Павлівського старостинського округу

Працівниками Центру обслуговування платників (ЦОП) Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС), фахівцями Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС нещодавно здійснено виїзд до с. Павлівка Павлівського старостинського округу Васильківської селищної ради з метою реалізації податкового сервісу щодо якісного надання адміністративних та інших послуг від ДПС, важливих для реалізації прав та обов’язків платників податків, громадян.
Виїзд мобільного ЦОПу здійснено під керівництвом заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонова Валерія.
Під час роботи мобільного ЦОПу в режимі відеозв’язку Леонов Валерій акцентував увагу присутніх громадян, що мобільний ЦОП створено з метою усунення перепон і бар’єрів, забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг та сервісів від ДПС платниками податків, громадянами.
У ході зустрічі заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій наголосив, що для доступності та зручності суб’єктів звернень податкова служба постійно вдосконалює свої сервіси. Він відмітив, що розвиток електронних сервісів ДПС, надання електронних довірчих послуг – це, перш за все, можливість для платників податків щодо реалізації своїх обов’язків та прав у сфері оподаткування в режимі on-line.
В процесі спілкування Леоновим Валерієм акцентовано увагу присутніх на роз’ясненні питань податкового законодавства у частині особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання та необхідності проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю) для коректного нарахування мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб.
Під час виїзду податківцями проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу, консультаційну роботу з питань: деклараційної кампанії 2023, переваг користування електронними сервісами ДПС, безкоштовного отримання кваліфікованого електронного ключа (КЕП), проблемних питань та змін у податковому законодавстві щодо земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, актуальних питань РРО/ПРРО, визначення мінімального податкового зобов’язання.
Також присутніх ознайомлено зі сторінками ДПС України на Facebook та YouTube, Telegram – каналом, сторінкою ДПС у Дніпропетровській області на Facebook.
У ході зустрічі проведено роз’яснювальну роботу з боржниками з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю), податку з доходів фізичних осіб, військового збору щодо погашення податкового боргу.
Під час виїзду фахівцями прийнято:
- заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю) – 15 шт.,
- заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки) – 2 шт.,
- заяви за формою 5-ДР – 15 шт.
Присутні мешканці Павлівського старостинського округу отримали примірники друкованої продукції від ДПС інформаційно-роз’яснювального характеру.


Останній раз редагувалося: 31.03.2023 09:52


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті