Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
12:42

БЛОГИ

lorik1702


31 березня 2023, 09:50

Податок на нерухомість і плата за землю: за участі податківців області пройшла робоча нарада

Наповнення місцевих бюджетів – одне із важливих завдань сьогодення як місцевих органів влади, так і податкової служби. Місцеві податки і збори забезпечують громади необхідними коштами і є їх фінансовою основою.
За організацією департаменту по роботі з доходами місцевого бюджету Дніпровської міської ради нещодавно відбулась робоча нарада з питання збільшення надходжень до бюджету міста.
Нарада відбулась за участю заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерія Леонова та фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.
На нараді обговорювались заходи стосовно відпрацювання резервів по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю по фізичних особах.
Також увагу приділено проблемним питанням, які виникають у ході спільної роботи щодо додаткових надходжень місцевих податків і зборів до бюджету Дніпровської міської територіальної громади.
Крім того, учасники заходу обговорили подальші сумісні заходи щодо надходжень до бюджету Дніпровської міської територіальної громади податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю по фізичних особах.
Нарада пройшла у форматі конструктивної комунікації.


Останній раз редагувалося: 31.03.2023 09:50


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті