Зокрема, зросло виробництво продукції рослинництва на сільськогосподарських підприємствах на 23%, у господарствах населення – на 15%. Станом на 1 жовтня господарствами всіх категорій було намолочено 2,9 млн тонн зерна (наразі цей показник складає вже близько 3,4 млн тонн), накопано 653 тис тонн картоплі (зараз - 658,8 тис тонн), виробництво овочів склало 530 тис тонн (на сьогодні - 622,1 тис тонн).
Також сільськогосподарські підприємства Дніпропетровщини виробили на 5,3% більше продукції тваринництва. За січень – вересень 2014 році усіма категоріями господарств області вироблено 206,5 тис. тонн м'яса у живій вазі, що на 100 тонн більше рівня минулого року; 279 тис. 900 тонн молока, що на 12700 тонн більше за аналогічний період 2013 року; 792,7 млн штук яєць, що на 70,3 млн.штук більше 2013 року.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |