|«« | «« | »» | »»| |
Харчова промисловість – це одна з найпотужніших галузей економіки Дніпропетровщини. Потреби жителів області в продуктах харчування у повному обсязі задовольняє власне виробництво.
Підприємства харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини працюють стабільно та відповідно до замовлень споживачів. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року в області на 6,3% зросло виробництво м'яса, на 1,6 % - ковбасних виробів, на 33% - олії нерафінованої, на 15,1% – борошна.
Підприємства регіону скрупульозно стежать за якістю своєї продукції. Так, впроваджуються сучасні системи управління якістю (ISO) та управління безпечністю (HACCP), які дозволяють тримати під контролем рівень відповідності товарів необхідним стандартам. Зараз такі системи працюють на 53 підприємствах харчової та переробної промисловості області.
Висока якість продукції підприємств і збільшення обсягів виробництва дає їм можливість поставляти товари і в інші регіони країни. Загалом, за 9 місяців цього року обсяг реалізованої продукції харчової галузі склав близько 10 млрд. грн.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |