Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завершилась ідентифікація тіл загиблих військових у збитому бойовиками Іл-76

Завершилась ідентифікація тіл загиблих військових у збитому бойовиками Іл-76
В ніч на 14 червня бойовики так званої Луганської народної республіки збили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України Іл-76. Загинуло 40 десантників з 25 окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу.

Ідентифікація тіл проходила в Бюро судово-медичної експертизи м. Дніпропетровськ. Наразі всі вони упізнані та найближчими днями будуть видані родичам для захоронення.

«19 червня до нас для проведення судово-медичних експертиз надійшли загиблі в авіакатастрофі Іл-76. Після цього були призначені ряд судово-медичних експертиз, зокрема, молекулярно-генетичних, - зазначив начальник Бюро судово-медичної експертизи Валерій Войченко. - Для порівняння генотипів з рідними померлих були відібрані зразки крові у близьких родичів: мати, батько, дитина. Справді, були певні складнощі, тому що необхідно з різних областей доставити ці об'єкти сюди, потім проводилося дослідження. У зв'язку з цим виникли деякі затримки».

Працівниками бюро було досліджено близько 165 фрагментів. Наразі експертизи завершено, усі тіла упізнані.

«Генотипи всіх виділені і спорідненість збігається. Я думаю, в четвер, п'ятницю, суботу будуть видані всі тіла для поховання. Одразу родичі отримають всі необхідні для цього документи», - повідомив Валерій Войченко.

Похорони загиблих у Іл-76 захисників пройдуть за рахунок місцевих органів влади та волонтерів.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті