Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громади Дніпропетровщини залучили більше 4,5 мільйона гривень грантової допомоги

Громади Дніпропетровщини залучили більше 4,5 мільйона гривень грантової допомоги
Сьогодні, 6 червня, в Дніпропетровській обласній раді Євген Удод нагородив переможців конкурсу проектів Дніпропетровської обласної ради та швейцарсько-українського проекту DESPRO із впровадження децентралізованої моделі сільського водопостачання у 2014 році.

Тепер громади Павлоградського, Синельниківського, Солонянського та Софіївського районів зможуть вирішити проблеми водопостачання на своїх територіях. А саме - на території Троїцького, Раєвського, Александропольского і Мар'є-Дмитрівського сільських рад розпочнеться будівництво підводного водопроводу та розподільчих водопровідних мереж протяжністю 28,8 км. Загальна вартість проекту - понад 4,5 млн. грн.

- Забезпечення населення якісною питною водою - ключова проблема для багатьох районів області. Для її вирішення потрібні і кошти і час. Але найважливіше - органи влади на місцях повинні кваліфіковано і професійно займатися вирішенням цієї проблеми. Спільні зусилля обласної ради, DESPRO, органів місцевого самоврядування, громад повинні привести до якісних зрушень у цій сфері. Ми тільки на початку шляху. Проблема водопостачання в нашій області занадто складна, тому повинна вирішуватися послідовно протягом кількох років. Але ми зробили перший крок, і він приніс реальні результати. Значить, з часом, завдяки нашій спільній роботі ми досягнемо загального успіху, - зазначив Євген Удод.

Також Євген Удод зазначив, що конкурс для громад Дніпропетровщини продовжується. У 2015 році, традиційно, перевага надаватиметься проектам нового будівництва мереж централізованого водопостачання. Важливо, що збудована мережа водопостачання має охоплювати усю територію населеного пункту.

Нагадаємо, 19 березня цього року між швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO), Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та Дніпропетровською обласною радою був підписаний Меморандум про взаєморозуміння і співробітництво. В рамках даного Меморандуму оголошено конкурс із впровадження/вдосконалення децентралізованої моделі водопостачання на рівні сільських громад Дніпропетровської області.

До участі у конкурсі запрошуються сільські і селищні ради області. Положення про конкурс та аплікаційні форми можна знайти за посиланням: http://oblrada.dp.ua/despro

Проекти відповідно до вимог, вказаних у Положенні, необхідно надати до 30 вересня 2014 року до відділу розвитку місцевого самоврядування обласної ради за адресою: м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 2, кім. 438, 445.

Контактна особа: Золкіна Світлана Євгенівна, тел.: (056) 742-75-23,

e-mail: [email protected]

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Ана  (11.06.14 17:27): УВАЖАЕМЫЕ ЖИТЕЛИ ДНЕПРОПЕТРОВСКА НУЖНА ПОМОЩЬ ! в наш город сегодня приехали автобусы с людьми с Краматорска ,Луганска, Домбаса . На данный момент их заселяют в общежитие от Трамвайного депо №1, которое находится на пр.Карла Маркса 19А. прямо возле трамвайного депо. Люди нуждаются в одежде .еде,средствах гигиены,Много женщин и детей . Кто чем может помочь, НЕ ОСТАВАЙТЕСЬ РАВНОДУШНЫМИ !!! Відповісти | З цитатою
Afonya  (09.06.14 14:52): а этот Удод все носится с коровами и инкубаторами! по внедрению вы мастер, а вот дело довести до конца...??? Відповісти | З цитатою
общественность  (09.06.14 14:23): Общины, - как-то унизительно звучит... Так мы скоро и племенами будем именоваться князьками! Инвестиции очень полюбляет тот, кто у общественности никогда не получит доверия! Из серии прошлого кино: "Эти ручки ничего не крали"... Старо предание, да верится с трудом... Долой всех регионалов, из-за которых гибли и гибнут люди, иначе это добром не закончится!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті