Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
23:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Влада умовить роботодавців регіону підвищити заробітну плату

Влада умовить роботодавців регіону підвищити заробітну плату
Дніпропетровська облдержадміністрація розпочинає низку переговорів з профспілками та великим бізнесом. Основна мета – підвищення рівня заробітної плати робітникам крупних промислових підприємств Дніпропетровщини.

Про це заявив в. о. заступника голови облдержадміністрації Борис Філатов під час щотижневої прес-конференції.

Борис Філатов наголосив, що Дніпропетровська облдержадміністрація є союзником профспілок, а також модератором в переговорах з найбільшими роботодавцями.

«Ми вважаємо, що найбільші роботодавці і великий бізнес повинні починати підвищувати заробітну плату. Тільки в цьому випадку ми зможемо стимулювати ринок. З іншого боку, ці гроші, що з'являться у споживчому кошику та на ринку, зможуть стимулювати дрібний і середній бізнес», - зазначив Борис Філатов. В. о. заступника губернатора не виключає того факту, що великі роботодавці будуть чинити тихий супротив, але він запевнив, що облдержадміністрація готова докласти всіх зусиль, щоб переконати великий бізнес дослухатися до думки профспілок.

Борис Філатов також додав, що існує дві різні економічні моделі подолання кризи. Перша спрямована лише на зменшення витрат, друга – на підвищення споживчого ринку, що може стимулювати економіку. Проте облдержадміністрація вважає, що ці концепції не є взаємовиключними. Тому на рівні області буде проведено економічний експеримент, що дозволить підняти споживання без збільшення витрат бюджетних коштів і тим самим вивести регіон із економічної кризи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Важно!!!  (14.04.14 22:57): Вот теперь вся Украина должна встать!!! Смотрите!!! Такое в страшном сне не предвидется.
https://www.youtube.com/watch?v=xVDx-TqeWj4
После этого войска НАТО должны уничтожить Путина.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
вот твари из Украины!!! ПОЗО  (14.04.14 17:45): http://odessa-gorod.livejournal.com/706.html - Людиииииии!!! что у нас с этими УБЛЮДКАМИ может быть общего ???, какими же тварями прикрылось это новоявленное правительство !!!
Я лично за ЕДИНУЮ УКРАИНУ , но без этих мерзостей, шизиков, ***, откуда их столько?, Это же ПРЕСТУПНИКИ !!! как им могли дать право вылезть из какой-то мерской ж.опы , дали им право так разгуляться так обнаглеть...!!! В какой Европе их примут за РАВНЫХ ?, да от них все нормальные люди всегда шарахались !!
Відповісти | З цитатою
Артему-сепаратисту и изменнику  (14.04.14 15:55): теюя повесим среди первых, только вякни еще хоь сло кремлядь недобитая Відповісти | З цитатою
Дніпро  (14.04.14 11:09): Добра справа ... Як правило, роботодавці самі підвищують ЗП поступово, особливо після перевірок податкової ... Але якщо і влада "наполегливо порекомендує" ... Можливо це когось переконає і дасть швидший єффект ... Відповісти | З цитатою
Артем  (14.04.14 05:07): Псевдо-министру мвд авакову надо четко уяснить две формулировки: если ты называешь народ юго-востока, отстаивающий свои права и свободы, сепаратистами, то вооруженный переворот на майдане иначе, как бандитизмом назвать нельзя исходя из "правовой логики" того же псевдо-министра.
Почему западенцам можно свергать легитимную власть незаконным путем и называть себя хероями, а юго-востоку нельзя отстаивать свое право на самоопределение? Киевская хунта называет это сепаратизмом, повторяю, тогда то что вы совершили в Киеве - бандитизм.
Если уж демократия, то до победного конца. Право народа священно. И никакие псевдо-министры-премьеры-президенты пляшущие под дудочку госдепа не смогут этому помешать.
Відповісти | З цитатою
Гражданин  (13.04.14 20:39): Цинизму нет предела. На заводе 409 "Завод средств механизации аэропортов" за март месяц зарплату понизили в два раза. Люди и так получали копейки. Получив зарплату 1100 грн скажите как жить. А цинизм в том что завод входит в собственность Коломойского Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сколько можно 1  (13.04.14 19:40): Вы перечислили такие жизнеобеспечивающие предприятия))) Сиди дома! Не клятый, не мятый. Они тебе надо? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Всем днепропетровцам!  (13.04.14 16:55): Луганск, Донецк, Харьков города герои, вступили в борьбу с врагами Украины! Днепр, вставай на борьбу с иудейской оккультной идеологической финансовой мафией! Днепропетровцы! Временная хунта задыхается, этим бандитам осталось не долго топтать нашу землю. Посмотрите вокруг, идёт полным ходом западная интервенция нашего города, американские и европейские оккупанты вторгаются в наши дела, с помощью предателей перевёртышей и провокаторов пятой колоны, тащат нашу страну в пропасть нищеты и рабства! Люди Доброй воли, млад и стар! Кто не желает быть рабом, кто не верит более в приход «доброго вождя», кто хочет, чтобы его дети и внуки жили и трудились во имя справедливости, а не выживали в круглосуточной РАБоте на РАБовладельца МОЧИМ ПРАВЫЙ СЕКТОР, МОЧИМ БАНДЕРОВЦЕВ, МОЧИМ коломойского МОЧИМ яйценюка, МОЧИМ турчинова и авакова, ДНЕПР ВСТАВАЙ ПРОТИВ ФАШИСТОВ!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
сколько можно  (12.04.14 23:09): о каких крупнейших работодателях идет речь ? ДМЗ - нет , Шинный завод - нет , Завод прессов - нет , Арема - нет , метизный " Красный профинтерн " , станкостроительный , комбайновый , лакокрасочный , радиозавод , швейные фабрики - исчезли , на грани остановки : ДЗМО , металлургический им. Петровского , Коминтерн , ДЗПВ , им. К.Либкнехта , трубопрокатный им Ленина практически уже цех " Дзержинки " которая тоже на грани остановки , о ком говорит Филатов ? кто у нас средний бизнес ? хотя бы пару примеров.У нас уже базаров больше чем предприятий.когда же прекратиться эта ложь надоело до скрипа в зубах Відповісти | З цитатою
А я боюсь  (12.04.14 08:50): Ударят ещё. Возможно ногами. Или разобьют лоб, чем-то тяжёлым. И кого звать? Відповісти | З цитатою
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  »  »|
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті