Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
02:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Особи в масках та з палицями будуть доставлятися до відділень міліції

Особи в масках та з палицями будуть доставлятися до відділень міліції
Дніпропетровська облдержадміністрація інформує всіх громадян про неприпустимість використання масок, закриваючих обличчя, а також предметів, пристосованих для заподіяння тілесних ушкоджень.

Це пов'язано з посиленням заходів з охорони громадського порядку. Про це повідомив заступник губернатора Дніпропетровщини Святослав Олійник.

Заступник губернатора наголосив, що поява на вулицях міст і районів Дніпропетровщини людей із закритим обличчям та з предметами, що пристосовані до заподіяння тілесних ушкоджень, у тому числі при перевезенні таких предметів автотранспортом, буде сприйматися правоохоронними органами як підготовка до порушення громадського порядку. «Такі громадяни будуть в обов'язковому порядку доставлятися в найближчі відділення міліції для встановлення їх особи та перевірки на причетність до насильницьких дій та кримінальних вчинків», - сказав Святослав Олійник.

Заступник губернатора додав, що облдержадміністрація знайшла розуміння цієї позиції з боку представників політичних сил всіх спектрів. Зокрема, з боку правих сил заборону носіння масок та палиць підтримано Штабом національного захисту, до складу якого входять всі політичні та громадські об'єднання, пов'язані з майданом. З боку лівих сил цю ініціативу підтримали представники КПУ та Союзу радянських офіцерів.

«Дніпропетровська облдержадміністрація у повному обсязі забезпечує мирне волевиявлення народу, зібрання на мітинги. Проте наше завдання – захистити жителів Дніпропетровщини від провокацій, забезпечити порядок та стабільність в регіоні. Тому ми звертаємося до всіх політичних сил та громадян – виражайте свою думку цивілізовано та не піддавайтеся на провокації. В іншому випадку – ми будемо жорстко присікати всі прояви агресії», - зазначає Святослав Олійник.

Gorod.dp.ua на Facebook.

45  

Фашизм не пройдет  (21.03.14 23:02): А чего это удален мой комментарий? За то, что называю вещи своими именами? За то, что дешевку Олейника называю "шестеркой" Бени? Так это же правда, господа, еще тварь Филатов туда же!!!
sofaynova  (21.03.14 21:29): 22.03, в 11:00 около Оперного театра Антифашистский митинг! Приходите все! Митинг согласован! 22.03 и 23.02 митинги по всему юго-востоку! Днепр просыпайся! Патриот ТВ Послание к братской Украине-из России с любовью - Набираем в ЮТУБЕ и смотрим
городмой  (21.03.14 14:49): ОЧЕНЬ ЖАЛЬ МАЛЬЧИШЕК !! использовали для провокаций, чтоб большой шухер замутить , сионизм все продумал, используют майданутых против России, и нас братьев лбами столкнут!, им Украина нужна чтоб Россию уничтожить и заодно второй израиль построят, менора уже есть.
Теперь дирибаном займутся и всякими трюками заставят признать новую власть.
darogatour  (21.03.14 11:43): Внимание!!! Путин и семья Януковича готовят операцию "Подкова" для захвата Восточной Украины!!! Они будут пытаться любым способом захватить континентальную часть Украины для обеспечения функционирования аннексированного Крыма, уже войска Путина орудуют на Арабатской стрелке, на 23 марта в Одессе готовятся провокации. Под ударом в первую очередь пограничные области: Херсонская, Николаевская, Одесская. Надо выявлять сепаратистов и на улицах и в интернете и привлекать к уголовной ответственности, надо максимально укрепить границы. Путина и его титушек надо остановить!!! Всем пользователям, если вы находите комментарии в которых звучат призывы к насилию и сепаратизму, обращайтесь: Горячая линия СБУ 0-800-501-482 01601, м. Київ 1, вул. Володимирська, 35 факс (044) 279-30-40 тел. (044) 256-99-53 Обговорення: 1
NoPasaran  (21.03.14 08:52): В СООТВЕТСТВИИ СО СТ.34, СТ.39 КОНСТИТУЦИИ УКРАИНЫ

ПРИГЛАШАЕМ ВСЕХ ЖИТЕЛЕЙ г.ДНЕПРОПЕТРОВСКА И ДНЕПРОПЕТРОВСКОЙ ОБЛАСТИ НА АНТИФАШИСТКИЙ МИТИНГ 22 МАРТА, ВОСКРЕСЕНЬЕ, 11:00 ВОЗЛЕ ОПЕРНОГО ТЕАТРА.

МИТИНГ СОГЛАСОВАН С ГОРАДМИНИСТРАЦИЕЙ.
Обговорення: 2
356  (21.03.14 03:41): Без палок . Маска на лице - в обезьянник .
Питер  (20.03.14 22:37): Уважаемые Днепропетровцы!Читаю вот , страшно становится . Мобилизация , люди в масках, народное ополчение ,дружины , казаки . А что на самом деле происходит ? У нас все спокойно . Путинцы походили с флагами и все . Войны не будет . Если мы на Вас нападем, то я буду на вашей стороне воевать .
ilona ivneva  (20.03.14 21:35): Блииин ) Это реально парадокс , все перевернулось ) главные рейдеры страны просят людей соблюдать закон и порядок... Обговорення: 1
Енот Полоскун  (20.03.14 20:49): Странно меняется время, когда то янукович принял такой закон и это вызвало бурю негативных эмоций, люди повыходили с кастрюлями на голове на майдан, а вот господину Олейнику можно ) я не к тому что это неправильно, а к тому, чтобы ваша команда при очередном рейдерском захвате тоже маски снимала, хорошо ??))
Ирина Васильев  (20.03.14 19:41): Знаете,Святослав,глядя на вас мне вас уже очень жалко.У вас такой замученный вид,мне кажется что вам пора отдохнуть.Ну подумайте,зачем вам столько негатива,отступитесь и уходите,светлое будущее для вас невозможно.После бурной деятельности нужна длительная реабилитация.
1 2 3

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті