Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Всі служби Дніпропетровщини готуються до паводків

Всі служби Дніпропетровщини готуються до паводків
Цього року погода приготувала для Дніпропетровщини серйозні випробування. Нещодавно комунальні служби завершили ліквідацію наслідків аномального снігопаду. Всі служби відпрацювали злагоджено і без перебоїв. У результаті наслідки всіх аварійних ситуацій були оперативно ліквідовані.

Сьогодні Дніпропетровщина перед обличчям нової загрози - підтоплення територій, пов'язаної з різким підвищенням температури повітря. За дорученням керівника регіону Дмитра Колєснікова його перший заступник Анатолій Крупський під час засідання Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій поставив низку завдання всім службам та організаціям, що мають бути задіяні в ліквідації підтоплень.

«Залишається зовсім мало часу, щоб ще раз перевірити стан зливової каналізації, водопропускних споруд для забезпечення водовідведення, в тому числі під автомобільними мостами та дорогами, вздовж залізничного полотна. У нас збережена тенденція до зменшення кількості надзвичайних ситуацій і подій, тому ще раз хочу відзначити важливість запобіжних заходів і взаємодії всіх служб і організацій», - зазначив Анатолій Крупський.

Перший заступник голови облдержадміністрації доручив керівникам територій відкоригувати і уточнити плани реагування на гідрологічні та гідродинамічні надзвичайні ситуації, уточнити розрахунки сил і засобів, які можуть бути задіяні у разі ускладнення повеневої обстановки і при необхідності розгорнути роботу оперативних штабів. А також забезпечити безперебійну роботу систем зливової каналізації, дренажних систем, природних і штучних дренажів для відведення талої та дощової води розчистити прибережні території від сміття, залишків дерев, очерету, створити необхідний запас матеріального резерву і, в першу чергу, паливно-мастильних матеріалів.

Головному управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області керівник регіону доручив забезпечити готовність сил і засобів для виконання аварійно-рятувальних робіт на річках і водоймах області.

Згідно з дорученням військам оперативного командування «Південь» необхідно буде забезпечити наявність сил і засобів, які можливо буде задіяти при критичних ситуаціях.

Дніпропетровський річковий порт проведе обстеження плавзасобів, забезпечити їх готовність у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, а також спланувати залучення теплоходів криголамного типу для руйнування льоду, а також провести розрахунок необхідних паливно-мастильних матеріалів.

Головному управлінню Держсанепідслужби у Дніпропетровській області Дмитро Колєсніков доручив встановити систематичний контроль над дотриманням санітарно-епідеміологічного режиму в зонах можливого підтоплення.

Дніпропетровський облавтодор забезпечить підготовку водопропускних і гідротехнічних споруд в зонах відповідальності до стабільної роботи під час пропуску льодоходу та весняного паводку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Геннадий  (18.02.14 09:11): Если Крупский или Куличенко обещают, значит всё выполнят, мы же им верим за них голосуем, скажем конечно это фантастика, я скажу Да!!! Відповісти | З цитатою
ant  (14.02.14 20:37): Я выплатил налоги. Могу еще член керивныкам пососат! Відповісти | З цитатою
СССР  (14.02.14 13:04): Готовятся? А как? Закупили бухло и на балконе жарят шашлыки? ВЕРЮ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Подготовщики  (14.02.14 13:00): Сначала готовились к снегопадам, потом к паводкам, потом будут готовиться к посевной, потом к жаре, потом к удоборочной, потом к школьному году, потом к отопопительному сезону, потом к морозам. Круг замкнулся. Результаты налицо. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (14.02.14 12:03): Затопление будет возможным, если водохранилища скинут воду. Так было в 80-х, когда вода подходила под цоколь домов. Відповісти | З цитатою
papay  (14.02.14 10:08): "Все службы отработали слаженно и без перебоев."
все как один восприняли призыв ГАИ не выезжать на дороги...
Відповісти | З цитатою
витя  (14.02.14 09:25): Не ПаРтись все само пройдет Відповісти | З цитатою
Ген  (14.02.14 07:52): Чё, енто, они токо готовятся. Ха. Токо готовились к снегу, пока приготовились ужо к паводкам нуна готовится. Ни как за природой не успевают. А может не желають. Всё само собой рассосётся. Как и майдан. А бабули у карман можно положить. А вы люмпены кричите, что главное стабильность (в нищите и воровстве) и ПР наш рулевой. А кто против на того карманную прокуратуру, титушек и продажный суд направим. Відповісти | З цитатою
Гость  (14.02.14 05:11): Убирали бы вовремя снег и аномалий бы не было:))) А так такими статьями народ только смешите!! В Днепропетровске каждый год ,зимой "сплошная аномалия". Відповісти | З цитатою
1  (13.02.14 23:58): Эти лузеры в каком-то паралельном Днепропетровске живут? "Недавно коммунальные службы завершили ликвидацию последствий аномального снегопада. Все службы отработали слаженно и без перебоев. В результате последствия всех аварийных ситуаций были оперативно ликвидированы" это точно не про наш город. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті