Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
11:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рішення щодо реорганізації вузів не повинні прийматися поспіхом та мають бути ретельно підготовленими

Рішення щодо реорганізації вузів не повинні прийматися поспіхом та мають бути ретельно підготовленими
Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитро Колєсніков провів низку консультацій з питань об’єднання Дніпропетровського державного аграрного університету, Академії митної служби України та Дніпропетровської фінансової академії з утворенням Дніпропетровського державного економічного університету.

За підсумками консультацій він заявив наступне:

«Процес реорганізації вищих навчальних закладів потребує ретельної підготовки, детального вивчення всіх факторів, які впливатимуть на якість учбового процесу та умови навчання молоді, а також відкритого та прозорого обговорення за участі всіх зацікавлених сторін.

Моя позиція полягає в тому, що подібні рішення не повинні прийматися поспіхом. Коли мова йде про долю закладів вищої освіти, рішення мають бути виваженими та продуманими. Вони мають бути вигідними - передусім для студентства, працювати на підвищення якості освіти та розвиток молодого покоління.

Необхідно пересвідчитися у тому, що все це враховано. Передусім повинна бути якість вищої освіти. Ми маємо спокійно та послідовно шукати такі рішення, які забезпечать досягнення цієї мети».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте