Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
13:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 мая

Криминальная сводка на 14 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 травня до Бабушкiнського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції надiйшло повiдомлення про те, що вiд магазину розташованого на ж/м Тополя-2, бригадою швидкої медичної допомоги до лiкарнi з проникаючим колото-рiзаним ножовим пораненням грудної клiтини було доставлено непрацюючого ранiше судимого мiсцевого жителя 1987 р.н. За скоєння злочину встановлений непрацюючий, мiсцевий житель 1984 р.н., який пояснив, що о 02.30 у них з потерпілим виникла сварка, яка переросла у бiйку, входi якої вони разом упали на землю в той момент він тримав в руках розкладений складаний нiж та з необережностi нанiс вищевказане тiлесне ушкодження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

13 травня до Петрикiвського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1983 р.н. Заявниця повідомила про те, що 12.05.2013 о 23.00 знайомий, непрацюючий чоловік 1974 р.н. визвався провести її додому та бiля двору, пiд словiсною погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiв грошима в сумі 800 грн. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

13 травня до Заводського равідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась жінка 1970 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 15.00 за мiсцем мешкання її матерi, пенсiонерки 1936 р.н. спiвмешканець її сестри непрацюючий чоловік 1979 р.н. вiдкрито заволодiв монiтором сума збитку клала - 1 тис. 700 грн.

13 травня до Баглiйського равідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась жінка 1961 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 19.40 біля вул. Беседова, невiдома жiнка, шляхом ривка, заволодiла сережками iз жовтого металу. Сума збитку склала - 800 грн. За скоєння злочину по "гарячих слiдах" була затримана жінка 1966 р.н.

13 травня до Днiпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернувся пенсiонер 1937 р.н. Заявник повідомив про те, що о 16.10 бiля вул. Квiтiв, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв грошима 180 грн. За скоєння злочину по "горячих слiдах" затримані ранiше судимий чоловік 1980 та ранiше судима 1992 р.н. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

13 травня працівниками Бабушкiнського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції по вул. Г. Сталiнграду у непрацюючого чоловіка 1981 р.н. було вилучено полiетиленовий пакетик з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору вагою близько 0,2 грама за зовнiшнiми ознаками схожою на психотропну речовину "метамфiтамiн". За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України 13 травня працівниками Ленiнського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції по вул. Набережна Заводська, у мiсцевого жителя 1981 р.н., було вилучено полiетиленовий пакетик з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору вагою близько 0,2 грама за зовнiшнiми ознаками схожою на психотропну речовину "метамфiтамiн". За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України

12 травня до Жовтоводського міського відділу міліції вiд пенсiонерки 1938 р.н. надiйшло повiдомлення про те, що 12.05.2013 в перiод часу з 22.30 до 23.00 невiдомий, зателефонував на стацiонарний телефон заявницi представився працiвником мiлiцiї та повiдомив, що її син знаходиться у мiлiцiї за бiйку, i для вирiшення питання про його звiльнення потрiбно заплатити 5 тис. грн. В процесi розмови з невiдомим вона повiдомила йому, що у неї є тiльки 2 тис. 100 грн, на, що останнiй погодився i пiсля того як потерпiла зустрiлась з невiдомим та передала йому грошi в сумi 2 тис. 100 грн, зателефонувала своєму синовi, який їй повiдомив, що в мiлiцiю вiн не потрапляв та перебуває вдома. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмиснику загржує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

13 травня до Жовтоводського міського відділу міліції вiд пенсiонерки 1952 р.н. надiйшло повiдомлення, що 12.05.2013 о 23.45 до неї на стацiонарний телефон зателефонував невiдомий, представившись працiвником мiлiцiї повiдомив, що її син знаходиться у мiлiцiї за бiйку, i для вирiшення питання про його звiльнення потрiбно заплатити 5 тис. доларiв США. В процесi розмови з невiдомим, повiдомила йому, що у неї є тiльки 5 тис. грн, на що останнiй погодився i пiсля того як потерпiла зустрiлась з невiдомим та передала йому грошi у сумi 5 тис. грн, зателефонувала своєму синовi, який їй повiдомив, що в мiлiцiю вiн не потрапляв та перебуває вдома. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмиснику загржує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Тож міліціонери вкотре звертаються до громадян із проханням не довіряти незнайомцям. Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, дотримуйтесь наступних порад:

  • ні в якому разі не вступайте у контакт з незнайомими людьми, які нав’язують вам будь-які послуги;
  • не віддавайте у чужі руки свій мобільний телефон, гроші або ювелірні прикраси;
  • ні в якому разі не впускайте у свій дім сторонніх осіб. Якщо вони видають себе за робітників соціальних служб або інших установ – спитайте прізвище та телефон цієї служби. Зателефонуйте туди та переконайтесь у достовірності інформації;
  • не піддавайтесь пропозиціям обміняти гроші. Адже ніякі операції з грошима не проводять фізичні особи, а різного роду доплати до соціальних виплат надходять до громадян звичним шляхом – на рахунок у банку або ж їх приносить листоноша;
  • в разі, якщо вам телефонують невідомі і повідомляють, що з вашими родичами сталася біда, перевіряйте отриману інформацію.
Якщо Ви, або Ваші родичі стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення міліції або за телефоном «102».

Gorod.dp.ua на Facebook.


гг  (15.05.13 16:30): Ментовской каламбур Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (17)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте