Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 03 липня 2024
13:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Плани розвитку Васильківського району

|«« «« »» »»|

У рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік губернатор Дмитро Колєсніков здійснив робочу поїздку до Васильківського району.

У 2012 році у Васильківському районі на чверть збільшена заробітна плата мешканців району, зросли обсяги роздрібненого товарообігу, доходів від реалізації послуг та введеного в експлуатацію житла. На зустрічі губернатора Дмитра Колєснікова з активом Васильківського району було визначено основні напрямки розвитку району на 2013 рік.

Дмитро Колєсніков зазначив, що одним з пріоритетів 2013 року, визначених Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем є розвиток сільських територій. І Васильківщина у цьому питанні має свої позитивні здобутки. Так, у Васильківському районі забезпечуються водопостачанням села, ремонтуються та створюються нові навчальні заклади, реконструюються пам`ятники, впроваджуються програми з енергозбереження.

Як зазначив губернатор Дмитро Колєсніков у 2013 році перед обласною та місцевою владою стоять не менш важливі завдання. Зокрема, на 2013 рік передбачено реалізацію програм з питань розвитку транспортної інфраструктури та охорони навколишнього середовища, водопостачання, газифікації, електроосвітлення, реконструкції приміщень населених пунктів Васильківського району.

Головними завданнями на цей рік визнані проведення капітальних ремонтів доріг, завершення будівництва полігону твердих побутових відходів у сел. Васильківка, відкриття дитячого садка у с. Павлівка та навчально-виховного комплексу у Васильківці.

У 2013 році держбюджетом передбачено 797 тис грн. на ремонт комунальних доріг у Васильківському районі та з обласного бюджету – 6,8 млн грн на завершення робіт з будівництва полігону твердих побутових відходів в сел. Васильківка.

Також під час робочої поїздки до Васильківського району губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков відкрив після реконструкції навчально-виховний комплекс в селі Новогригорівка, у рамках реалізації Програми з підтримки вітчизняного товаровиробника провів виїзну нараду на базі сирцеху комбінату «Придніпровський» та ознайомився з роботою дозвільного центру.

«Робота на Дніпропетровщині дозвільних центрів є важливою складовою відкритого діалогу влади та бізнесу, прозорості документообігу. Усі документи мають оформлюватися саме в дозвільних центрах, а не в кабінетах чиновників. Тож робота усіх дозвільних центрів регіону знаходиться під моєю пильною увагою», - наголосив Дмитро Колєсніков.

Васильківський район став 9-ю територією, де у рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік відбувся робочий візит губернатора Дмитра Колєснікова. Нагадаємо, голова облдержадміністрації вже відвідав Дніпродзержинськ, Верхньодніпровськ, Павлоград, Нікополь, Царичанку, Межову, Магдалинівку, Кринички , детально знайомлячись з розвитком міст і районів області та реалізацією Комплексної стратегії розвитку «Регіон-лідер!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (06.02.13 10:08): Пусть проедет еще Губернатор по дороге от Васельковки до ПРОСЯНОЙ тогда поймет какие там дороги Відповісти | З цитатою
BUHbR  (05.02.13 18:23): Ну на-ко-нец-то. Я так ждал решения этого наиважнейшего вопроса. Теперь осталось с Америкой разобраться. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (5)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті