Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
13:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 августа

Криминальная сводка на 25 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

23 серпня до працівників Павлоградського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, за медичною допомогою з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини у станi алкогольного сп'янiння звернулась безробітна, 48-річна мiсцева жителька.
Встановлено, що 23 серпня о 14.00 за мiсцем свого мешкання по вул. Карла Маркса безробітний, 49-річний спiвмешканець потерпiлої в ході спiльного розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив жінці вказане поранення.
За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

23 серпня до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини був доставлений безробітний, 22-річний громадянин. Встановлено, що о 04.30 до помешкання потерпiлого прийшов його безробітний, 22-річний знайомий, який в ходi виниклої сварки, через спiльну знайому дiвчину, на грунтi ревнощiв, кухонним ножем спричинив потерпілому вищевказане тiлесне ушкодження. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, зловмисник був затриманий. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

23 серпня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 70-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що о 15.30 по вул. Чичерiна, невiдомий, вдаривши рукою по головi, з карману сорочки заволодiв грошима у сумі 30 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий 38-річний громадянин. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання по порушення кримінальної справи за ст.186 (грабіж) КК України.

23 серпня до працівники П'ятихатського райвідділу міліції пiд час проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Горького, у безробітного, 26-річного господаря оселі вилучили ручну гранату «ф-1» з запалом. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.
За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

23 серпня до працівників Синельниківського міського відділу міліції надiйшло повідомлення про те, що в кафе по вул. Ульянових, працює комп'ютерний клуб. Виїздом на мiсце, за вказаною адресою, у пiдсобному приміщенні кафе було виявлено функцiонування комп'ютерного клубу. Встановлено, що дане пiдсобне примiщення господар здав в оренду безробітній, 28-річній мiсцевiй жительцi, яка надавала громадянам послуги в сферi грального бiзнесу.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.203-2 (заняття гральним бізнесом) КК України.

23 серпня працівниками УБОЗ ГУМВС було зiбрано матерiал у вiдношеннi голови однієї із селищних рад Криворiзького району. Зловмисник через посередника, землевпорядника відповідної селищної ради отримав хабар в сумi 2 000 гривень вiд приватного пiдприємця за видачу та пiдписання рішення сесiї селищної ради про надання в оренду земельної дiлянки для розмiщення рекламних щитiв.
За цим фактом прокуратурою було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.368 (одержання хабара) КК України.

21 серпня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, з тупою травмою черевної порожнини звернувся безробітний, 39-річний мiсцевий житель. Потерпілий пояснив, що 19 серпня о 18.00 по вул. Радянськiй, невiдомий, в ходi раптово виниклої сварки, два рази вдарив його ногою спричинивши вказанi тiлеснi ушкодження. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 17-річний мiсцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

23 серпня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління від чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, бригадою швидкої медичної допомоги, з домоволодiння по вул. Іскрiвськiй, з опіками обличчя та рук різного ступеня були доставленi 22-х та 17-ти річні мiсцевi жителi. Встановлено, що вказанi тiлеснi ушкодження останнi отримали о 20.00 у гаражi, пiд час демонтування елементу пiропатрону теплової пастки, який використовується у вiйськовiй авiацiї, внаслiдок чого сталося займання даного предмету. Проводиться перевiрка.

24 серпня до працівників Томаківського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Енергетикiв в смт Томакiвка знаходиться труп чоловiка. Виїздом встановлено, що на кухнi вищевказаного будинку з колото-рiзаним пораненням шиї було виявлено труп безробітного, ранiше судимого, 39-річного господаря оселі. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 39-річний громадянин. Зловмисник повiдомив, що о 18.00 прийшов в гостi до потерпілого, де пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв в ходi раптово виниклої сварки, складеним ножем який мав при собi нанiс один удар потерпiлому у шию, спричинивши смертельне поранення.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

24 серпня до працівників Васильківського райвідділу міліції звернулась безробітна, 42-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 11.15 по вул. Першотравневiй, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 38-річний громадянин.
За цим фактом ведеться слідство.

24 серпня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернувся 75-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що о 13.00 в лiсосмузi бiля м. Орджонiкiдзе, двi невiдомi жiнки, заволодiли його велосипедом. За скоєння злочину встановленi та затриманi дві 26-ти та 62-х річні громадянки.
Викрадене - вилучено.
За цим фактом ведеться слідство.

24 серпня до працівників Тернівського райвідділу міліції звернулась 54-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 17.55 по вул. Перемоги, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобільним телефоном та гаманцем з грошима в сумi 27 гривень. За скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, 19-ти річний громадянин.
Викрадене - вилучено. За цим фактом ведеться слідство.

24 серпня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 69-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 17.30 на ж/м Коммунар, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв двома мобiльними телефонами. За скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, 39-річний громадянин.
Викрадене - вилучено.
За цим фактом ведеться слідство.

18 серпня працівниками Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Будьонного, у безробітного, 36-річного господаря оселі було вилучено речовину бiлого кольору за своїми зовнiшнiми ознаками схожу на наркотичну. Згiдно довідки НДЕКЦ вилучене є психотропною речовиною «Метамфетамiн» сухою вагою 0,2174 гр. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


pop  (27.08.12 22:53): Нашел на днях этот сайт http://narodnoe.info/nac2/?rid=64012
- что-то там по поиску людей. Можно по фамилии бесплатно найти любого вам нужного человека и узнать о нём все, что есть в соц. сетях, государственных архивах. Информация реальна - я проверял. Очень интересно - узнал много нового про своих друзей, знакомых.
Проект полностью бесплатный!!!
Ответить | С цитатой
Мн  (26.08.12 12:20): В Марганце ножевое было, молчат...или умалчивают? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (17)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте