Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
19:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 4 мая

Криминальная сводка на 4 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 травня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального вiддiлення лiкарнi надiйшло повідомлення про те, що 2 травня о 21.55 з однієї із квартир по вул. Мусоргського, бригадою швидкої медичної допомоги, з проникаючим пораненням передньої брюшної стінки та шоком 2-го ступеня до хiрургiчного вiддiлення був госпiталiзований безробітний, 45-річний господар оселі.

За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, 55-річний громадянин, який з потерпілим мешкає в трикiмнатнiй комунальнiй квартирi.

Як з'ясувалося, 2 травня чоловіки разом із своєї 41-річною знайомою розпивали спиртні напої.

В ході раптової сварки між чоловіками, зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому вказане поранення, та зателефонувавши до лiкарнi разом зі знайомою покинув мiсце мешкання.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

3 травня до працівників Петропавлівського райвідділу міліції звернувся 74-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що 2 травня о 21.00 невiдомий, шляхом вiльного доступу, зайшов до його будинку, де пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiв продуктами харчування, сорочкою, будильником та мобільним телефоном. Збиток - 514 гривень. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 35-річний громадянин. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 КК України (грабіж).

3 травня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 23-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 09.00 перебуваючи у нього в гостях, 35-річний вантажник шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном. Збиток - 212 гривень. Наразі, зловмисник затриманий. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.

3 травня працівниками Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-профiлактичних заходiв було виявлено факт функцiонування по вул. 23 лютого залу гральних автоматiв. З мiсця злочину було вилучено 12 гральних автоматiв, монiтор та комп'ютерний системний блок.

За цим фактом проводиться перевiрка.

2 травня працівниками Криворізького райвідділу міліції з приймального вiддiлення лiкарнi iз с. Лозуватка з ножовим пораненням черевної порожнини був доставлений безробітний, 30-річний громадянин.

Виїздом на мiсце встановлено, що о 14.30 на березi р. Інгулець в с. Лозуватка, його безробітна, 34-річна знайома

пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинила потерпiлому зазначене тiлесне ушкодження. Наразі, знаряддя злочину - нiж – вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

2 травня до працівників Широківського райвідділу міліції вiд лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення, з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини було доставлено безробітного, 34-річного громадянина.

Потерпілий пояснив, що о 18.00 він знаходився в гостях у безробітного, ранiше судимого, 40-річного місцевого мешканця, де пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, мiж ними виникла сварка, в ходi якої зловмисник взяв кухонний нiж, який лежав на столi, та нанiс йому один удар в область черевної порожнини. Наразі, зловмисник – затриманий.

Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте