Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Univer-Voice 2010

2:27 / 10.78 Mb
Дніпропетровським студентам можуть заздрити вітчизняні зірки! На другому конкурсі «Univer-Voice» вихованці Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара довели, що прості студенти можуть співати не гірше ніж представники шоубізнесу, адже тут все без фонограми та зайвих декорацій.

Не для подарунків — для слави та визнання. Учасники не приховують, що цілі в них амбіційні. Після тривалих кастингів шлях до перемоги скорочується - до 12 суперників.

«По регламенту планувалося взагалі-то 10 фіналістів, та деякі люди сподобалися, хтось харизмою, хтось вокалом, тому біло вирішено взяти 13 фіналістів на наш конкурс. На нашій планеті більше дівчат, і наш конкурс не став виключенням», каже один із організаторів конкурсу «Univer-Voice 2010», Станіслав Капралов.

Дівчат за лаштунками і справді багато: тут не тільки конкурсантки, а і танцівниці, перукарі та костюмери. Все на вищому рівні. Так само, як і бажання самих учасників.

«Коли ти чимось з таким зусиллям займаєшся, чогось прагнеш, і при чому ти це дуже любиш, то, звичайно, що хочеться отримати якусь за це похвалу. Мені не потрібно якійсь поїздки, просто грамота: Хохля Ксенія, «1 місце»», каже учасниця конкурсу «Univer-Voice 2010», Ксенія Хохля.

«Звичайно, що призи це добре, хотілось би їх отримати, та перше за все хочеться отримати задоволення від виступу, і я сподіваюся, що глядачам сподобається, як я співаю», каже учасниця конкурсу «Univer-Voice 2010», Юлія Савченко.

Задля задоволення глядача та, звісно, журі, учасники вдавалися до будь-яких заходів: співали та танцювали одночасно, будували на сцені міні-театральні постановки, і навіть співали народні пісні, головне — все наживо, ніяких вам фанер. Які б підступні ходи не запланували учасники — журі залишилося на своєму. Хотіло бачити на сцені перш за все - артистів.

«Якщо артист талановитий, цього не приховаєш. Голос в кишеню не сховаєш», каже член журі Антон Яновський.

Для переможців, яких враховуючи гранд-прі, четверо, далі, сподіваємось, мають відкритися потаємні дверцята до великого шоубізнесу. Хай вони там і альма-матер не забувають, а може, навчать решту зірок, як слід співати. І ніякої зіркової хвороби, будь ласка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте