Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
19:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

С апреля можно начинать растить Клочковых

До квітня нинішнього року у Дніпропетровську буде завершено реконструкцію Палацу водних видів спорту, де місцеві спортсмени зможуть готуватися д Олімпійських ігор

До квітня нинішнього року в Дніпропетровську буде завершено реконструкцію Палацу водних видів спорту, де місцеві спортсмени зможуть готуватися до Олімпійських ігор. Відкриття цього об’єкта, начальник обласного управління з питань фізичної культури та спорту Микола Кужукін під час свого виступу на колегії облдержадміністрації назвав „завданням № 1”. За його словами, у цьому ж році найбільший у Дніпропетровську спорткомплекс „Метеор” буде обладнано синтетичним покриттям вартістю близько 2 млн. гривень, що створить першокласні умови для тренувань.

Обласна влада також працює над планами реконструкції спортивної бази Дніпропетровського університету фізичної культури – плавальних басейнів та тренувальних зал. Ці та інші задуми стануть можливими завдяки суттєвому збільшенню фінансування спорту та фізичної культури, розвитку яких Дніпропетровська облдержадміністрація останнім часом приділяє велику увагу.

Поліпшення фінансування спорту на Дніпропетровщині назвав успіхами і голова Державного комітету з питань фізичної культури та спорту України Микола Костенко. Виступаючи на засіданні колегії облдержадміністрації, він відзначив успіхи дніпропетровських спортсменів у дзюдо, греко-римській боротьбі та інших видах спорту.

Одночасно він підкреслив, що в області слід розвивати й “спорт для всіх” – більше будувати спортивних майданчиків за місцем проживання громадян, залучати дітей та школярів до занять фізичною культурою та спортом.

За словами М.Костенка підготовка українських спортсменів до цьогорічних Олімпійських ігор відбувається значно краще, ніж перед минулою Олімпіадою в Сіднеї. Тоді дніпропетровські спортсмени поступилися в українській команді лише киянам. Нині 41 спортсмен області з 14 видів спорту є кандидатами на участь у ХХVІІІ Олімпійських іграх. Станом на 1 січня 2004 року 19 спортсменів з Дніпропетровщини вже мають ліцензії на право участі в Олімпійських іграх.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте