Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Завтра в Днепропетровске выберут самую красивую студентку

Завтра в Днепропетровске выберут самую красивую студентку
gorod.dp.ua/photo Фото А. Кузьмюк
25 грудня о 17:00 у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара (пл. Шевченка, 1) відбудеться фінал IX міського офіційного конкурсу „Міс студентство – 2009”. Про це повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді Дніпропетровської міської ради.

У вересні відбувся перший етап конкурсу, присвячений Дню міста. Тоді у ньому взяли участь 24 студентки з вищих навчальних закладів міста. За результатами першого туру журі визначило 10 фіналісток.

За умовами конкурсу, упродовж трьох місяців дівчата мали підготувати власний соціальний проект щодо розвитку рідного Дніпропетровська. У фіналі студентки представлять свої проекти на тему екології, культури, дозвілля молоді, соціальної реклами, захисту бездомних тварин, формування здорового способу життя, організації сайтів для дитячих будинків, зазначають в управлінні.

Переможниця конкурсу отримає корону та грант від Дніпропетровської міської ради на реалізацію власного соціального проекту.

##:
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Абдулла  (24.12.09 17:25): Наши девки-самые лучшие в мире,говорю это,как профи,красивее нет нигде Ответить | С цитатой
гость с урала  (24.12.09 16:55): на украине сложно проводить конкурс красоты,все девчата -красавицы. Ответить | С цитатой
ням-ням  (24.12.09 15:47): Интересно, сколько место в жюри стОит? Я бы не прочь отобрать из студенточек лучшую! Ответить | С цитатой
Махмуд  (24.12.09 15:41): Мы танцуем ча-ча-ча,
Голосуй за Кулича!
Ответить | С цитатой
ddd  (24.12.09 14:40): Ну-ну... вместе с Куличенко они напару будут реализовывать))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте