Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Участь в урочистостях на честь ювілею Михайла Янгеля візьме Віктор Чорномирдін

В урочистостях на честь 95-річчя Михайла Янгеля, які проходитимуть 25 жовтня у Дніпропетровську, візьме участь Посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Державному космічному бюро «Південне» ім. Михайла Янгеля.

За даними організаторів, до участі в урочистому засіданні науково-технічної ради ДКБ Південне» запрошено також екс-Президента України Леоніда Кучму, однак допоки не має остаточної інформації щодо його участі.

Вшанувати пам’ять видатного конструктора до Дніпропетровська прибудуть соратники та ученики Михайла Янгеля з Києва, Москви, Воронежа тощо.

Як відзначають у ДКБ «Південне», гостей тут зустрічатимуть не тільки 25 жовтня. Деякі соратники Михайла Янгеля, котрі не можуть взяти участь в офіційних урочистостях, вже відвідали конструкторське бюро та віддали шану пам’яті Михайла Янгеля.

Так, як стало відомо, 23 жовтня ДКБ «Південне» відвідав один із відомих фахівців ракето-космічної галузі, Міністр загального машинобудування СРСР у 80-ті роки, Герой Соціалістичного труда, академік Олег Бакланов.

Як повідомили в ДКБ «Південне», 25 жовтня урочисті засідання наукових рад, присвячених Михайлу Янгелю, відбудуться також у Московському авіаційному інституті (де вчився Михайло Янгель) та у Центральному науково-дослідному інституті машинобудування, де він працював на посаді директора НДІ-88 (як тоді називався Центральний науково-дослідний інститут машинобудування)

Gorod.dp.ua на Facebook.


ruy  (25.10.06 22:21): Интересно,а на время торжественного заседания тов.Черномырдину меховую желеточку выдали или спецом буржуйками в зале подтопили? А может действо происходило в том же "теплом" зале, где г-же Деевой орденок вешали? Ответить | С цитатой
Varvara  (25.10.06 13:11): Обьясняю, Черномырдин это тот, который хотел как лучше, а получил как всегда....А вобщем... ну один из этих, ну из газовых аликов, вроде как на заслуженном отдыхе в Украине, типа посол(смотрящий по-фене)... Ответить | С цитатой
регионал  (25.10.06 12:17): а кто такой Черномыдрин???? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте