Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Проект Державного бюджету на 2007 рік не дає підґрунтя для розвитку економіки

Проект Закону «Про Державний бюджет на 2007 рік», підготовлений урядом Віктора Януковича, не має «жодної ідеології, ідеології розвитку». Про це заступник голови Секретаріату Президента України Віктор Бондар заявив на засідання колегії Дніпропетровської обласної державної адміністрації 24 жовтня.

«Як може розвиватись держава, як може розвиватись країна, якщо в економіці на 2007-ий рік через бюджет немає ніяких посилів для розвитку? Питання виникло і, на жаль, ми не почули відповіді», — зазначив заступник голови Секретаріату Президента.

За його словами, на відміну від уряду Юрія Єханурова, в якому Віктор Бондар працював Міністром транспорту і зв’язку, урядові Віктора Януковича не вдалося виробити чітку систему проектів законодавчих актів, спрямованих на вирішення важливих суспільних проблем. Зокрема, як зауважив Віктор Бондар, у проекті Держбюджету на наступний рік не були враховані питання реформування системи пільг, системи соціального забезпечення, податкової системи, житлово-комунальної сфери тощо.

«На жаль, ми не бачимо нового і якісного бюджету», — заявив заступник голови Секретаріату Президента, додавши, що Президент сподівається побачити саме такий проект головного фінансового документа країни після його доопрацювання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте