Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Цього тижня пройдуть три «гарячих» телефонних лінії

Цього тижня пройдуть три «гарячих» телефонних лінії
У рамках проекту «Мерія на зв’язку» цього тижня відбудеться три гарячі телефонні лінії за участю заступників Дніпропетровського міського голови. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі міського голови Дніпропетровська.

За інформацією прес-служби, 24 жовтня телефонні дзвінки від мешканців міста прийматиме заступник міського голови з юридичних питань Сергій Карпенко (745-74-44), 25-го — заступник з питань будівництва та архітектури Олександр Афанасьєв (745-03-96), 26-го — заступник з питань освіти та соціального захисту Олена Лозенко (744-60-70).

Згідно з повідомленням прес-служби, для спілкування заступників міського голови з мешканцями міста відведено по дві години — з 15.00 до 17.00.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 3-го жовтня Дніпропетровська міська влада поновила дію проекту «Мерія на зв’язку», який передбачає проведення прямих телефонних ліній керівниками підрозділів міськради з мешканцями міста.

Упродовж жовтня у рамках проекту «Мерія на зв’язку» міська влада має намір провести 11 «гарячих» телефонних ліній.

Ссылки по теме: Графік гарячих ліній "Мерія на зв’язку" на жовтень

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте