Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Спас-Штурм» готується провести 5-ий Всеукраїнський фестиваль рукопашу

У лютому наступного року Дніпропетровська регіональна школа національного бойового мистецтва «Спас-Штурм» готується провести 5-ий Всеукраїнський фестиваль національних бойових мистецтв України. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив керівник школи Геннадій Поляков.

За словами Геннадія Полякова, триденна програма фестивалю традиційно включатиме як спортивну частину — першість України з національного рукопашу «спас», так і культурну — концертну програму в Дніпропетровському музично-драматичного театрі імені Т.Г.Шевченка з показовими виступами найкращих шкіл козацького бойового мистецтва і творчих колективів, а також виставку творів народних майстрів.

Як додав керівник школи «Спас-Штурм», для учасників фестивалю — юнаків із Києва, Полтави, Донецька, Запоріжжя, Рівного, Олександрії та інших міст — готують розважальні та пізнавальні заходи, зокрема, відвідини зали козацької доби у Дніпропетровському історичному музеї ім. Д.І.Яворницького.

«Можна впевнено стверджувати, і це не тільки моя думка, що зараз Дніпропетровщина є найпотужнішим центром відродження української бойової культури в нашій країні. Отже, українське бойове мистецтво зараз поширюється, і ми запросимо на фестиваль не тільки представників клубів, а й усіх людей, яким небайдуже виховання національно свідомої молоді», — зазначив Геннадій Поляков.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 7-го жовтня Дніпропетровська регіональна школа національного бойового мистецтва «Спас-Штурм» святкує своє 7-річчя.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (10.10.06 14:33): Глюкс, это ты смешной. наверняка знаток боевых искусств, стопудово! молчи в тряпочку. Ответить | С цитатой
Глюкс  (10.10.06 11:26): Насмешили! \"Національне бойове мистецтво\"! Клоуны, блин!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте