Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровській трасі поблизу Дніпродзержинська невідомі злили соляну кислоту

У ніч на 6 жовтня на Дніпропетровській трасі на виїзді з Дніпродзержинська невідомі злили в кювет соляну кислоту на площі 20 кв. м, шкідливі випаровування якої розповсюдилися у радіусі понад 200 метрів. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради Анатолій Завгородній.

За інформацією Анатолія Завгороднього, без спецодягу дістатися до епіцентру події було неможливо, тому на місце терміново прибув загін швидкого реагування Дніпродзержинського управління МНС у спецкостюмах та протигазах. ВАТ „ДніпроАЗОТ” для ліквідації шкідливих наслідків розливу кислоти виділив 50 кг лугу, і після того, як відбулася реакція нейтралізації, пожежні змили суміш водою. Небезпеку хімічного отруєння ліквідовано о 4-й годині ранку 6 жовтня, постраждалих не виявлено. Ведеться розслідування причин події та джерел походження кислоти (у Дніпродзержинську розташовані 5 хімічних та два коксохімічних підприємства, крім того, на напруженій трасі республіканського значення кислота може мати і не міське походження). За неофіційними даними, не виключено і релігійні наміри зловмисників — кислоту розлито безпосередньо біля православного хреста-оберегу, встановленого на узбіччі траси.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Константин  (10.10.06 12:28): И теперь утечки будут идти под землю - весело. Не зачем устранять, давайте спрячем ведь так сделать проще простого пусть травятся люди и знать откуда не будут, а значит претензий нет.. Ответить | С цитатой
Константин  (10.10.06 12:23): Да и пусть проверяют те трубы, по которым пробегаю радиоактивные отходы. Они проведены по поверхности к отстойнику. И было хоть видно, когда они прорвали и с них шли утечки сутками (поскольку трубы старые). Люди хоть могли предупредить о утечке. А теперь они сделали хитрее – взяли и зарыли их – вот и проблем больше нет. А от креста они в 20 метрах. А в районе 350 метров живут люди!!!! Ответить | С цитатой
ZHEKA  (08.10.06 20:49): блин тут серьезная тема, а ты умничаеш! :[ Ответить | С цитатой
Bonny  (07.10.06 23:39): ЭТО ПРЕВЕД, ЧУВАКИ!!
А В СЛЕДУЮЩИЙ РАЗ ОНИ У МЕНЯ ПОД ОКНАМИ ЕЁ "СОЛЬЮТ"????
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте