Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У серпні з Державного бюджету платникам податків у області відшкодовано 214 млн грн

У серпні з Державного бюджету платникам податків у Дніпропетровській області відшкодовано 214 млн грн. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України

За повідомленням прес-служби, Генеральною прокуратурою України із залученням прокурорів областей проведено перевірку додержання законів при відшкодуванні податку на додану вартість у серпні 2006 року.

Перевіркою встановлено, що, за даними Державного казначейства України, у серпні 2006 року з Державного бюджету відшкодовано 1,1 млрд грн. За інформацією ДПА України, станом на 1 серпня 2006 року платниками податків заявлено до відшкодування 12,6 млрд грн, а реально відшкодовано — 12,4 млрд грн. Із наявного на початок серпня залишку невідшкодованого податку, підтвердженого перевірками у Донецькій області обліковувалося 418 млн грн (41,2%), у Дніпропетровській області — 214 млн грн (23%). Водночас у Волинській та Чернівецькій областях невідшкодовані підтверджені суми становили менше 100 тис. грн (0,1%).

За повідомленням прес-служби, переважно відшкодування було проведено товаровиробникам-експортерам власної продукції. Найбільше таких операцій здійснено підприємствами Донецької області (на суму 27,7 млрд грн), Дніпропетровської (21,1 млрд грн), Луганської (10,4 млрд грн), Запорізької (8,9 млрд грн). У той же час суб’єктами господарювання Волинської області експортовано продукції на 1 млрд грн, Київської — 1,8 млрд грн, Івано-Франківської — 2,8 млрд грн, Львівської — 2,1 млрд грн.

Як повідомляє прес-служба, станом на 1 вересня 2006 року органами прокуратури за результатами перевірок додержання законодавства про ПДВ порушено 259 кримінальних справ, внесено понад тисячу приписів і подань, на вимогу прокурорів притягнуто до відповідальності 800 посадових осіб та відшкодовано понад 50 млн грн, а також заявлено позовів на 163 млн грн, з яких задоволено на 80 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


BoomBoom  (07.10.06 20:48): Мало верится что при числах в миллиарды наши чиновники будут соблюдать закон Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте