Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Акціонери ДСЗ спростовують інформацію щодо можливого продажу підприємства

Інформація щодо можливого продажу ВАТ «Дніпропетровський стрілочний завод» (ДСЗ) не відповідає дійсності. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив один з акціонерів підприємства Олег Левін.

«Пропозиції щодо продажу підприємства нам, звичайно, надходять, і досить часто, однак ніяких конкретних переговорів із цього приводу не проводилося», — повідомив Олег Левін.

Припущення щодо можливого продажу ДСЗ розповсюджуються у ЗМІ протягом вже декількох місяців. Серед можливих претендентів на придбання стрілочного заводу називалися різноманітті бізнес-групи. За однією із версій, на підприємство претендують структури Ріната Ахметова, за іншою — група «Приват», а останнім часом у ЗМІ з’явилась інформація, що група «Приват» відмовилася від придбання заводу, і можливість придбання розглядає російська компанія.

Усю інформацію щодо ведення переговорів про продаж підприємства Олег Левін назвав надуманою. Неодноразово спростовували у ЗМІ факт ведення переговорів і структури, що називалися як можливі претенденти на придбання підприємства.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 11 липня 2006 року відбулися загальні збори акціонерів ДСЗ (до цього декілька разів переносилися у зв’язку з відсутністю кворуму). На порядок денний зборів були винесені питання про зміну голови та членів правління, голови та членів спостережної ради та ревізійної комісії. Однак під час голосування більшість акціонерів висловилася проти цих змін, проголосувавши тільки за зміну реєстратора та ухваливши незначні зміни до статуту товариства.

Питання, що були винесені на порядок денний зборів, але так і не були підтримані акціонерами, і стали приводом для припущень ЗМІ, що підприємство невдовзі отримає нового власника.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте