Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Одна з чеських компаній має намір скупити пакети акцій семи українських «Обленерго»

Одна із великих чеських енергетичних компаній має намір скупити пакети акцій семи українських «Обленерго», які наразі перебувають у державній власності. Про це 5-го жовтня на зустрічі з представниками Дніпропетровської облдержадміністрації у Дніпропетровську заявив заступник Надзвичайного та Повноважного Посла Чехії в Україні Вітєзлав Півонька.

За словами Посла, ця компанія за масштабами своєї діяльності співвідносна з РАО «ЄЕС» і називаєтьсяя «ЧЕС».

Відповідаючи на запитання інформагентства «Придніпров’я», чи відбулися уже переговори про це між сторонами, Посол уточнив: «Ця інформація наразі секретна. Але наша інформація — ці переговори вже відбулися. Ми сподіваємося, що все буде гаразд і чеська компанія буде тут, в Україні».

Вітєзлав Півонька також висловив сподівання на те що нинішні події у Чехії з відставкою уряду не вплинуть на україно-чеські взаємини і хід бізнесових переговорів.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 5-го жовтня до Дніпропетровська з одноденним візитом прибула делегація представників політичних та ділових кіл Чехії.

У програмі перебування на Дніпропетровщині — офіційні переговори з керівництвом облдержадміністрації та облради, участь в українсько-чеському бізнес-форумі, лекція Вітєзлава Півоньки для студентів Національної гірничої академії України та знайомство з містом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте