Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Перехід «Нашої України» в опозицію не вплине на роботу її фракції у облраді

Перехід «Нашої України» в опозицію не вплине на роботу її фракції у облраді
Перехід парламентської фракції «Наша Україна» в опозицію не вплине на роботу фракції «Наша Україна» у Дніпропетровській обласній раді. Про це інформагентству «Придніпров’я» заявив заступник голови Дніпропетровської обласної організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна», депутат Дніпропетровської облради Віктор Гноєвий.

За словами Віктора Гноєвого, рішення про перехід «Нашої України» в опозицію жодним чином не вплине на роботу фракції «Наша Україна» у Дніпропетровський обласній раді, адже фракція у коаліції з Партією регіонів не була.

«Ми — за конструктивну роботу як окрема політична структура, якщо вони будуть працювати таким саме чином, у плані того, що нам, наприклад, не дали приміщення під фракцію, у комісіях не представлені депутати від демократичних сил, то «Наша Україна» буде шукати більш жорстких виходів із ситуації», — заявив Віктор Гноєвий.

За його словами, якщо будуть вироблені конструктивні методи роботи, то «регіон не буде страждати від непорозуміння між депутатами облради».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Константин  (08.10.06 05:21): Сергей, Вы такой глупый?! Ответить | С цитатой
Сергей  (07.10.06 19:09): Константин, Вы такой умный?! Ответить | С цитатой
Константин  (07.10.06 04:56): Перехід будь якої орави в опозицію, коаліцію, шмакаліцію і т.д. не вплине позитивно на роботу не тільки облради а й взагалі держави в цілому. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте