Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

IX Міжнародний фестиваль-виставка «Орігамі — дерево миру. Україна-2006» у Першотравенську

На Дніпропетровщині, у Першотравенську, протягом 20-27 жовтня проходитиме IX Міжнародний фестиваль-виставка «Орігамі — дерево миру. Україна-2006». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила директор клубу юних техніків м. Першотравенська Тетяна Хахалєва.

За словами Тетяни Хахалєвої, станом на 4 жовтня свої роботи вже надіслали 192 учасники із США, Росії, Бразилії, Канади, Великобританії, Індії, Польщі, Хорватії, Швейцарії та ін.

У рамках заходу будуть проведені конкурси, майстер-класи.

Як відзначила Тетяна Хахалєва, мета фестивалю: укріплення миру за допомогою мистецтва, розвиток та популяризація традиційних видів мистецтва народів світу. Девіз фестивалю-виставки — «Світ, в якому я живу».

Після завершення IX Міжнародного фестивалю-виставки «Орігамі — дерево миру. Україна-2006» кожному учаснику буде надісланий диплом та буклет.

Організатор фестивалю — Міжнародна Художня Співдружність «Дерево Світу» (Росія, Новоросійськ), президентом якої є Олександр Левашов, віце-президентом — Лариса Левашова.

Офіційна церемонія відкриття IX Міжнародного фестивалю-виставки «Орігамі — дерево миру. Україна-2006» відбудеться 20 жовтня об 11.30.

Як повідомила Тетяна Хахалєва, цей фестиваль вже пройшов у Росії, Кореї, США, Німеччині, Японії, останній, восьмий, відбувся в Індії у січні 2006 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (09.10.06 11:23): А областному центру денег не хватило, чтоб принять у себя этот фестиваль? Ответить | С цитатой
кто-то  (06.10.06 19:11): прикольно :)) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте