Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У селищі Самарівка відкриють поліклініку сімейного типу

Міська влада Дніпропетровська має намір відкрити поліклініку сімейного типу в селищі Самарівка, що в Індустріальному районі Дніпропетровська. Про це в інтерв’ю журналістам повідомив заступник міського голови Дніпропетровська з питань охорони здоров’я Олександр Рудяк.

За інформацією посадовця, під поліклініку мають пристосувати занедбану прибудову місцевої школи, яку капітально відремонтують і належно обладнають.

Таким чином, за словами Олександра Рудяка, проблема з медичним обслуговуванням, від якої мешканці околиць потерпали упродовж багатьох років, буде розв’язана.

Що ж до кадрового забезпечення медичних закладів сімейного типу в місті, то, як зазначив заступник міського голови, з цим проблем теж немає — Дніпропетровська державна медична академія упродовж 8-ми років готує спеціалістів цього профілю.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у Дніпропетровську діє міська програма розвитку околиць, започаткована міським головою Іваном Куліченком, яка передбачає поліпшення стану існуючих і будівництво нових об’єктів соціальної сфери.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте