Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На сайті Національної спілки журналістів України відкрито нову рубрику, яка має висвітлювати факти тиску на українські ЗМІ

На сайті Національної спілки журналістів України відкрито нову рубрику, яка має висвітлювати факти тиску на українські ЗМІ та перешкоджання професійній діяльності журналістів. Про це голова Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України Світлана Зарайська поінформувала учасників семінару для журналістів «Свобода слова в Україні», який проходить у Дніпропетровську 20 вересня.

За словами Світлани Зарайської, до рубрики зі своїми скаргами електронною поштою можуть звертатися як представники мас-медіа, так і громадських організації.

Як зазначила голова Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів, подібний проект під гаслом «Руки геть від свободи слова!» днями започаткувала також Українська незалежна медіа-профспілка спільно з громадською організацією «Інститут масової інформації».

За інформацією Світлани Зарайської, крім того, Українська незалежна медіа-профспілка уклала спеціальний рейтинг осіб, які є «ворогами преси», перший у цьому списку — міський голова Києва.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», більше 20-ти представників регіональних ЗМІ Дніпропетровщини беруть участь у семінарі для журналістів «Свобода слова в Україні», організованому Дніпропетровським обласним об’єднання із захисту прав людини «АДВОКАТ» 20 вересня в прес-клубі міської газети «Наше місто».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вика  (21.09.06 16:35): А у нас в стране только на журналистов оказывают давление?????? Ответить | С цитатой
Максим  (21.09.06 13:07): Примечательно, что необходимость в такой рубрике возникла только сейчас. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте