Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У справі щодо регіонального статусу російської мови у Кривому Розі оголошено перерву

Розгляд справи по суті за позовом прокурора Кривого Рога Сергія Борисова до Криворізької міської ради щодо визнання протиправним і скасування її рішення про надання російській мові статусу регіональної відбувся 19-го вересня о 10.00. у Дзержинському районному суді Кривого Рога і тривав близько 10 хвилин.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров'я», заслухавши клопотання офіційного представника Мінюсту Івана Стельмаха про необхідність перенесення слухань, суддя Наталія Деркач оголосила перерву у справі до 10 жовтня.

Іван Стельмах аргументував свою позицію тим, що досі не мав можливості ознайомитися з матеріалами справи і підготувати юридичний висновок в інтересах держави. Проти клопотання Івана Стельмаха не заперечували ні представник прокурора міста, ні представник відповідача. Отож, суд оголосив перерву до восьмої години ранку десятого жовтня.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 21 червня Криворізька міська рада, всупереч рішенню Дзержинського районного суду, яким було заборонено вносити в порядок денний сесії питання про надання російській мові статусу регіональної на території Кривого Рога, прийняла рішення про надання російській мові статусу регіональної на території міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте