Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Воїни-десантники регіону беруть участь у командно-штабних навчаннях «Чисте небо-2006»

Воїни-десантники зі складу 25-ї Дніпропетровської повітрянодесантної бригади і 79-го аеромобільного полку беруть участь у командно-штабних навчаннях Збройних Сил України «Чисте небо-2006», які проходять з 19 по 22 вересня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.

За повідомленням прес-служби, 19 вересня, розпочалася активна фаза перших найширокомасштабніших за роки незалежності України командно-штабних навчань Збройних Сил України «Чисте небо-2006». Навчання проходять на шести полігонах: в Автономній Республіці Крим, у Миколаївській області та в акваторії Чорного моря.

Зокрема, Головнокомандувачу ЗС України було продемонстровано дії воїнів-десантників, які брали участь у десантуванні та локалізації і ліквідації незаконного збройного формування. Крилату піхоту зі складу 25-ї Дніпропетровської повітрянодесантної бригади і 79-го аеромобільного полку підтримували ланки винищувальної, штурмової, розвідувальної авіації та вертольоти Мі-24 армійської авіації. Виконувалися вправи стрільб із вертольотів по наземних цілях та відпрацьовувалася висадка десанту повітряним способом із літаків Іл-76 та аеромобільним способом — із вертольотів Мі-8.

Як повідомляє прес-служба, в активній фазі навчань беруть участь до чотирьох тисяч військовослужбовців, 61 літак, 14 вертольотів, 32 бойові броньовані машини, 65 гармат і мінометів, 11 кораблів і катерів. Зокрема, з 19 по 22 вересня на Широколанівському та інших полігонах розігруватимуться бойові дії оперативних угруповань Збройних Сил з ліквідації незаконних збройних формувань при проникненні їх на територію держави.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Машунька  (21.09.06 10:14): Хочеться верить, что все солдаты живыми вернуться в военные части Ответить | С цитатой
Глюкс  (20.09.06 16:14): Срочно все прячьтесь!!! У нашей "армии" учения начались!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте