Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ракетобудівники ведуть переговори з Казахстаном

У відповідності до Плану дій Україна — Казахстан на 2005-2006 роки відбулися зустрічі представників Національного космічного агентства України (НКАУ) та ДКБ “Південне” з представниками Національної Компанії “Казкосмос” Республіки Казахстан. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі НКАУ.

За інформацією прес-служби, сторони в ході зустрічі розглянули актуальні напрямки співробітництва щодо реалізації взаємовигідних спільних проектів, зокрема, зі спільної розробки перспективних супутників дистанційного зондування Землі, зв’язку та наукових досліджень, реалізації міжнародних космічних проектів на основі ракет-носіїв “Зеніт”, “Дніпро” на космодромі Байконур, перспектив використання наявних в Україні і Республіці Казахстан командно-вимірювальних комплексів та навчання казахстанських фахівців на базі ракетно-космічного навчального центру ДКБ “Південне”.

Як зазначили в прес-службі, представники АТ “Національної Компанії “Казкосмос” провели презентацію проекту Концепції розвитку космічної діяльності в Республіці Казахстан до 2020 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте