Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
07:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Працівники «Дніпрошини» намагаються перешкодити створенню в Дніпропетровську ще одного смітника

Працівники ВАТ «Дніпрошина» та мешканці вулиці Кротова в Дніпропетровську третю добу охороняють в’їзд на пустир поряд зі школою №25, який останнім часом облюбували під смітник різноманітні будівельні компанії. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі ВАТ «Дніпрошина».

Як стало відомо, вантажівки, заповненні будівельним сміттям, курсують на пустир ще з липня. За інформацією прес-служби, депутат Дніпропетровської міськради, генеральний директор «Дніпрошини» Віталій Вербас декілька разів направляв депутатські запити в природоохоронну прокуратуру та обласне управління екології з проханням допомогти припинити забруднювання території в центрі густозаселеного мікрорайону. Однак відповіді не отримав і до сьогодні.

Як відзначають мешканці житлового масиву, особливо активізувалися забруднювачі минулого тижня, заповнивши за цей час пустир майже на половину. Захаращена територія розпочала горіти, їдкий дим розноситься вітром по всьому житловому масиву, і як зазначають пожежники, погасити новостворений смітник повністю можливо тепер тільки зі спеціальною технікою.

Варту на пустирі, разом із робітниками «Дніпрошини» та мешканцями навколишніх будинків несуть представники Державної пожежної частини №13, що намагаються не допустити розповсюдження вогню, однак запобігти самовозгорянням вони не в змозі.

З моменту перетворення пустиря на смітник тут знайшов собі пристанище черговий нелегальний пункт металобрухту. Після того, як на пустирі було виставлено охорону, «металотрейдери» розбіглися.

Значно складніше, як відзначають добровільні охоронці, відбивати атаки вантажівок, що продовжують прориватися на пустир. Згідно з номерами автомобілів, як з’ясували робітники заводу, мова йде про відомі у Дніпропетровську будівельні компанії, а випадок 15 вересня показав, що віднайшли сюди дорогу й компанії з Дніпродзержинська (охоронці зупинили автомобіль «Татра» зі сміттям, водій якого, вже від’їжджаючи, порекомендував їм «ніколи у Дніпродзержинську не показуватися»).

Після того, як вантажівкам було закрито в’їзд на пустир, сюди з погрозами почали приїздити власники «джипів». Однак попри всі рекомендації «не вплутуватися у серйозні справи», як запевняють охоронці, полишати свою варту вони не збираються й надалі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


мимопрохожий  (20.09.06 19:10): не претендую отвечать за Вербаса, но насколько мне известно, у них работает цех по регенерации резины - брак и отходы перерабатываются в сырье и опять идут в производство, а не сжигаються.. Ответить | С цитатой
...  (18.09.06 09:35): генеральний директор «Дніпрошини» Віталій Вербас поведай народу как утилизируется некондиционная продукция твоей "Днепрошины", как пол города накрывает черное облако горящей резины... Ответить | С цитатой
нина  (16.09.06 18:22): Молодцы. Может, чего-то добьются. А кто подскажет, как бороться с киосками, продавцы и охранники которых выливают на улицу все, что должно уходить в сливные трубы? (Понятно, туалетами и даже умывальниками киоски не оборудованы, а люди живые работают...) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте