Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міський голова затвердив Порядок особистого прийому громадян

Міський голова затвердив Порядок особистого прийому громадян
Міський голова Дніпропетровська підписав розпорядження, яким затвердив Порядок організації роботи щодо розгляду звернень та особистого прийому громадян у Дніпропетровській міській раді, графіки особистого прийому громадян керівництвом міської ради та її підрозділами. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Дніпропетровської міської ради.

За інформацією прес-служби, згідно з графіком, Іван Куліченко прийматиме громадян у кожен перший понеділок місяця, секретар міської ради Олександр Тимошенко — кожного третього понеділка місяця, перший заступник міського голови Анатолій Крупський — кожного другого понеділка місяця.

Згідно з графіком, прийомний день у заступника міського голови з питань земельних відносин, будівництва та архітектури Олександра Афанасьєва — четвертий вівторок кожного місяця, у заступника міського голови з питань взаємодії з правоохоронними, контролюючими органами та оборонної роботи Анатолія Буйвола — третій четвер кожного місяця, у заступника міського голови з питань промисловості та енергетики Сергія Ганжі — друга середа кожного місяця тощо.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте