Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На розгляд чергової сесії обласної ради винесено питання підготовки області до зими, бюджету та дитячої бездоглядності

На розгляд чергової сесії обласної ради винесено питання підготовки області до зими, бюджету та дитячої бездоглядності
На розгляд чергової — 3-ої — сесії Дніпропетровської обласної ради 5-го скликання винесено 5 основних питань. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі облради.

За інформацією прес-служби, депутати, зокрема, мають на меті розглянути питання щодо стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2006–2007 років, заслухати звіти щодо виконання обласного бюджету за І квартал 2006 року і за І півріччя 2006 року, внести зміни до цьогорічного бюджету, затвердити програму подолання дитячої безпритульності і бездоглядності в Дніпропетровській області на 2006–2010 роки.

Як повідомили в прес-службі, третя сесія Дніпропетровської обласної ради V скликання відбудеться 22 вересня 2006 року в приміщенні обласної ради (реєстрація депутатів обласної ради з 8.00., засідання постійних комісій – з 9.00., пленарне засідання – об 11.00.).
Gorod.dp.ua на Facebook.


masha  (15.09.06 13:49): А разве до сих пор в области не было программы по преодолению безпризорности Чего только сейчас 15 сентября утверждают программу на 2006 -2010 годы. 2006 год на исходе. Что до этого никто ничего не делал... А понятно некогда о детях подумать не ваши же. Ваши небось все в шоколаде. Хоть в конце года что-то для них сделаете. Хорошо бы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте