Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приватний власник виселяє управління облдержадміністрації та один із відділів Обласної наукової бібліотеки з будівлі колишнього «Політпросу»

Управління Дніпропетровської облдержадміністрації та один із відділів Обласної наукової бібліотеки будуть змушені виселитися з будівлі колишнього «Політпросу» (вул. Комсомольська, 58). Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва поінформувала журналістів на прес-конференції в Дніпропетровську 13-го вересня.

Як зазначила Надія Дєєва, два роки тому судовим рішенням ця будівля була повернута в обласну комунальну власність, однак наразі суд ухвалив рішення на користь приватного власника, прізвище якого Надія Дєєва відмовилася оприлюднювати, «щоб нікого не образити», назвавши його «містером «ікс» чи «ігрек» десь далеко за межами океанів».

За словами посадовця, наразі юристи облдержадміністрації ретельно вивчають це питання, однак обласна влада вже готує приміщення, придатні для розташування управлінь і бібліотеки.

За повідомленням голови Дніпропетровської облдержадміністрації, наразі юристам облдержадміністрації вдалося домогтися продовження термінів оренди приміщення до 1 січня 2007-го року.

Довідка: У будівлі колишнього «Політпросу» (вул. Комсомольська, 58) знаходиться редакція обласної газети «Вісті Придніпров’я», обласна організація партії «Народний Союз Наша Україна», управління дніпропетровської облдержадміністрації, відділ Обласної наукової бібліотеки тощо.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте