Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Четверо людей загинули внаслідок дорожньо-транспортних пригод

Четверо людей загинули та п’ятеро постраждали внаслідок дорожньо-транспортних пригод на Дніпропетровщині протягом 9 – 10 вересня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області (Центр).

Як повідомляє Центр, 9 вересня у Томаківському районі, перевищив швидкість та не впорався з керуванням, наїхав на автодорожній знак 20-річний водій автомобіля ВАЗ, внаслідок чого загинули водій та пасажир автомобіля.

Цього ж дня в Жовтневому районі міста Кривий Ріг перевищив швидкість, здійснив наїзд на бордюр 30-річний водій автомобіля „Фольксваген Пасат”, внаслідок чого водій та 3 пасажири постраждали.

Також, 9 вересня у місті Дніпропетровськ, внаслідок зіткнення автомобілів „Субару” та ВАЗ-2107, зруйновано стовп електроосвітлення. Водії (47 та 41 років) отримали незначні травми та доставлені до міської лікарні.

У Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг, 21-річний водій мотоциклу „Мінськ” не впорався з керуванням та допустив зіткнення із причепом від вантажного автомобіля, внаслідок чого загинув на місці.

10 вересня у Криворізькому районі, поблизу села Радушне, невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на пішохода, внаслідок чого загинув 66-річний пішохід, мешканець міста Кривий Ріг.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте