Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тимчасове припинення водопостачання переноситься

Тимчасове припинення водопостачання переноситься
Ремонтно-профілактичні роботи у Ленінському, Бабушкінському, Кіровському та Красногвардійському районах Дніпропетровська, під час яких буде припинене водопостачання, переносяться на 19-20 вересня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови.

За інформацією прес-служби, проведення ремонтно-профілактичних робіт перенесли на тиждень через заходи, присвячені святкуванню 100-ї річниці з дня народження Олександра Макарова, видатного діяча ракетно-космічної промисловості, двічі Героя Соціалістичної Праці, Лауреата Ленінської та Державної премій СРСР, почесного громадянина Дніпропетровська.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», через ремонтно-профілактичні роботи два дні не буде води у Ленінському районі міста, на ж/м Комунар, Червоний Камінь, Парус, Діївка, Набережна Заводська, сел. Західне, окрім зони водопостачання пр. Петровського з прилеглими вулицями від вул. Дунаєвського до вул. Криворізької.

У Бабушкінському районі водопостачання буде припинене у межах вул. Виконкомівської – пр. К. Маркса – вул. Сєрова – вул. Чкалова – вул. Виконкомівської.

У Кіровському районі у межах вул. Сєрова – пр. К. Маркса (до залізничного вокзалу), вул. Курчатова – вул. Боброва – вул. Шмідта – вул. Бардіна – вул. Чичеріна – пр. Ілліча – вул. Короленка – вул. Чкалова – вул. Сєрова.

Увесь Красногвардійський район окрім сел. Краснопілля та нагірної частини міста від вул. Тітова до вул. Бориса Кротова З 8.00 12 вересня 2006 року до 8.00 14 вересня 2006 залишатиметься без води.

Відключення води у зазначених районах планувалося на 12 вересня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте