Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Місто Лева запрошує на свято

Місто Лева запрошує на свято
Цього року Львів святкує своє 750-річчя. Древнє місто скликає гостей з різних куточків України та світу, аби гідно відзначити цю величну дату. Впродовж 30 вересня – 1 жовтня у Львові відбуватимуться масштабні святкування.

З нагоди цієї визначної дати мешканців та гостей Львова чекає цікава програма святкувань, будуть серед заходів й акції, які в Україні проводяться вперше. План проведення святкових заходів до 750-річчя Львова включає різноманітні концерти за участю українських зірок, дводенний «Фестиваль фестивалів». Окрім того, в рамках святкування відбудеться відкриття міжнародного театрального фестивалю „Золотий лев”. Також у перший день свята відбудеться концерт відомого югославського композитора та музиканта Горана Бреговіча. У різних куточках міста буде облаштовано декілька десятків локальних майданчиків, на яких, відбуватимуться лицарські турніри, театралізовані дійства, акустичні концерти.

Родзинкою святкування стане СВІТЛОВЕ ШОУ ГЕРТА ХОФА — це видовищне світлове дійство, яке відбувалося у найбільших та найвідоміших містах світу, таких як Нью-Йорк, Лас Вегас, Будапешт, Дрезден, В УКРАЇНІ ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ ВПЕРШЕ.

Львів’яни очікують приїзду президентів декількох країн, а також мерів багатьох українських та європейських міст, офіційних іноземних делегацій.

Сподіваємося, що святкування 750-річчя Львова стане святом для усієї країни. Маємо надію, що ці події привернуть увагу багатьох журналістів не лише з України, але й з-за кордону. Незабаром розпочне роботу прес-центр, який активно працюватиме під час святкувань, журналісти зможуть оперативно отримувати найсвіжішу інформацію про усе, що відбуватиметься під час свята.

Нам буде дуже приємно вітати Вас серед гостей святкування 750-річчя міста.

Ми би хотіли, аби Ви розмістили на своєму сайті новину про те, що Львів гостинно прийме на нічліг гостей із інших областей України. Для того, щоб поїздка принесла самі приємні враження, а ввечері було де переночувати, потрібно зайти на сайт www.750.lviv.ua і зареєструватися на нічліг. З цією анкетою гості приїдуть до Львова, де волонтери допоможуть поселитися. Але є один нюанс: ми очікуємо великий наплив гостей, тому, мабуть, будуть деякі проблеми з транспортом. Велике прохання, аби люди, які хочуть відвідати Львів, заздалегідь придбали квитки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте