Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Одна людина загинула внаслідок пожежі

Одна людина загинула внаслідок пожежі в Дніпропетровську 6 вересня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області (Центр).

Як повідомляє Центр, внаслідок пожежі, яка виникла через порушення правил пожежної безпеки при користуванні електричною грілкою, загинула 80-річна мешканка обласного центру.

Окрім цього, у Ленінському районі Дніпропетровська на ВАТ „Дніпропетровський трубний завод ім. Леніна”, у цеху безшовних труб, на експертній дільниці катаних труб, внаслідок короткого замкнення силового електричного кабелю сушильних ванн, виникла пожежа. Внаслідок неї були пошкоджені сушильні камери та масляні ванни на площі 120 м2. Пожежа була ліквідована, на технологічний процес виробництва не вплинула.

За інформацією Центру, 6 вересня в Дніпропетровській області сталося вісім пожеж, чотири з них — в обласному центрі. Причиною виникнення пожеж у трьох випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох — коротке замикання в електромережах, інші пожежі сталися через несправність пічного опалення, порушення правил пожежної безпеки, паління у ліжку в нетверезому стані.

За інформацією Центру, загальні збитки від пожеж склали сім тисяч гривень, працівниками підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 64 тисячі гривень.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте