Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обласний благодійний фонд підтримки соціально незахищених дітей презентували у Дніпропетровську

Дніпропетровський обласний благодійний фонд підтримки соціально незахищених дітей презентували 28 липня у Дніпропетровську під час чергового засідання Дніпропетровського прес-клубу «Разом ми допоможемо дитині».

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», Фонд зареєстровано 10 травня 2006 року Дніпропетровським обласним управлінням юстиції. Засновниками фонду стали голова Спілки жінок Дніпропетровська та Дніпропетровської області Валентина Тальян, заступник голови обласної ради Алла Малая та Людмила Богатир. Ініціатором створення Фонду та його Почесним президентом є голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва.

Метою діяльності фонду є надання благодійної допомоги дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам та іншим категоріям соціально-незахищених дітей, а також обдарованим дітям із малозабезпечених сімей області.

«Ми хочемо надавати допомогу дитячим будинкам та інтернатним закладам не грошима, а конкретними товарами або обладнанням, щоб і ми, і всі навколо були впевнені, що всі благодійні пожертви ідуть на дітей. Я людина забезпечена, і мені не потрібні чужі гроші, в мене болить душа за дітей-сиріт», — заявила голова Спілки жінок Дніпропетровська та Дніпропетровської області Валентина Тальян.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте