Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Продовжується підготовка котельних та теплових мереж міста до опалювального сезону

Продовжується підготовка котельних та теплових мереж міста до опалювального сезону
Міська влада продовжує підготовку котельних та теплових мереж міста до опалювального сезону. Цього року значний обсяг робіт буде виконано з ремонту та реконструкції котельних, які минулого року були прийняті від відомств до комунальної власності Дніпропетровська. Це котельні, які раніше обслуговувалися підприємством “Дніпротеплоенерго”, розташовані на вулицях Янгеля та Уральскій, а також виробничих підприємств “Дніпропрес” та шинного заводу.

Всі теплові об'єкти, прийняти міською владою на баланс вже давно перевищили строки своєї експлуатації і більшість з них знаходились у занедбаному стані. Саме це і було причиною того, що мешканці житлових будинків, розташованих у районі вулиць Робочої, Тітова, 12-го кварталу минулого року страждали від холоду. Тому і було прийнято рішення міським головою Іваном Куліченко у період підготовки до зими, саме цим комунальним об'єктам надати особливу увагу. Допомогу отримали від уряду країни – згідно розпорядження Юрія Єханурова Дніпропетровськ на ці роботи отримав 22 мільйони гривень. Перші 13 – вже надійшли.

11 мільйонів 435 тисяч будуть освоєні на реконструкції котельній по вулиці Уральській. Тут буде замінено два котли та мережі. Таким чином планується на початок опалювального сезону значно поліпшити систему опалювання всіх багатоповерхових будинків по вулиці Робочій. За словами фахівців, реконструкція котельній у два рази дозволить зрости її потужності. У перспективі – встановлення ще одного котла великої потужності та впровадження енергозберігаючих технологій.

У котельній на вулиці Янгеля буде замінено три котли. Якісне опалювання отримають мешканці житлових будинків, розташованих на вулицях Новокримській, Будівельників, Суворова, Тітова та інших.

Крім того, міська влада прийняла до комунальної власності і котельну підприємства “Дніпропрес”. Тут також планується ремонт мереж та котельні. Не залишаться без уваги і мешканці будинків, які раніше опалювалися від “Дніпрошини”: саме зараз вирішується питання підготовки їх помешкань до життя у зимовий період.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Энергетическая8  (31.07.06 10:01): То что котлы поменяют очень здорово. А трубы отопления от котельни до жилых домов и в домах? Получается котельня работает исправно но тепла нету. Скажите кто нибудь КТО отвечает за состояние труб ведущих от котельни до дома? Если ЖЕК то ЖЕК № 13 УРОДЫ!!!!!!!!!!! Если теплосеть то УРОДЫ ОНИ!!!!! Ответить | С цитатой
Я  (29.07.06 09:52): О домах "Днепрошины" вы уже третий год говорите а ничего не делаете, будет так как в прошлые зимы, подают воду 25 - 30 градусов чтобы не разморозить трубы, а счёт за отопление выставляб\ют по полной программе Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте